Αγγλικά Βιβλία Σταυρόπουλος

Αγγλικά Βιβλία Σταυρόπουλος

Ξενόγλωσσα Βιβλία από την εταιρία Σταυροπούλου Βίκυ και ΣΙΑ ΕΕ – Ηνίοχος στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα

Η εταιρεία Σταυροπούλου Βίκυ και ΣΙΑ ΕΕ – Ηνίοχος δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και εκδόσεως ξενόγλωσσων διδακτικών βιβλίων και λεξικών από το 1987 με έδρα την περιοχή του Νέου Ψυχικού στην Αθήνα, επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 13.

Η επιχείρησή μας είναι πρωτοπόρος στο χώρο των ξενόγλωσσων βιβλίων καθώς εκδίδει τα βιβλία εκμάθησης αγγλικών του διακεκριμένου και πρωτοπόρου Έλληνα συγγραφέα και δασκάλου των αγγλικών Δημητρίου Ν. Σταυρόπουλου.

Η πολυετής εμπειρία της επιχείρησης μας Αγγλικά Βιβλία Σταυρόπουλος σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας είναι η εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας αλλά και για τις χαμηλές τιμές μας.

Η επιχείρηση Ηνίοχος λειτουργεί με κύριο στόχο την άμεση εξυπηρέτησή σας για αυτό και αν δεν διαθέτουμε κάποιο από τα βιβλία που χρειάζεστε και εφόσον είναι εφικτό τα βρίσκουμε αμέσως, για εσάς.

Στην εταιρεία Σταυροπούλου Βίκυ και ΣΙΑ ΕΕ – Ηνίοχος στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα θα βρείτε αναγνωστικά, τετράδια ασκήσεων, βιβλία γραμματικής, βιβλία εκθέσεων, βιβλία μετάφρασης και βιβλία διδασκαλίας των Αγγλικών.

Το βιβλιοπωλείο Σταυροπούλου Βίκυ και ΣΙΑ ΕΕ – Ηνίοχος στο Νέο Ψυχικό – Αθήνα διαθέτει ελληνο-αγγλικά, αγγλοελληνικά, λεξικά τσέπης και αγγλο-αγγλικά λεξικά σε πολύ προσιτές τιμές.

Στο κατάστημά μας στο Νέο Ψυχικό – Αθήνα θα βρείτε:
  • Αγγλικά διδακτικά βιβλία, γραμματική, εκθέσεις, αναγνωστικά, βιβλία για δασκάλους
  • Αγγλοελληνικό λεξικό (English – Greek)
  • Ελληνοαγγλικό λεξικό (Greek – English)
  • Pocket λεξικό (τσέπης), αγγλοελληνικό και ελληνοαγγλικό
  • Oxford Stavropoulos learner’s dictionaries

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε!

Επικοινωνία

Ξενόγλωσσα Βιβλία
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ & ΣΙΑ ΕΕ – ΗΝΙΟΧΟΣ

Πλαστήρα Νικολάου 13
154 51 Νέο Ψυχικό, Αθήνα
Τηλέφωνο 210 67.22.357
Email: info@vivlia-inioxos.gr
Website: vivlia-inioxos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.