Οι Επιχειρήσεις με την εφαρμογή Ubiz

Αποκτήστε περισσότερους πελάτες

Οι Επιχειρήσεις με την εφαρμογή Ubiz

Το UbiZ φέρνει τους Εμπόρους πιο κοντά στους…

UbiZ καταναλωτές.
Περαστικούς καταναλωτές γύρω από την περιοχή του Εμπόρου.
UbiZ καταναλωτές που έχουν συσταθεί από άλλα μέλη στον Έμπορο.
UbiZ μιας παγκόσμιας πλατφόρμας που μπορεί να φτάσει σε όλα τα μέλη και να τα συνδέσει με τους Εμπόρους της «γειτονιάς» σε «πραγματικό χρόνο», χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Προσωποποιημένο marketing

Το εξατομικευμένο, ­έναν προς έναν, ­μάρκετινγκ επιτρέπει στον Έμπορο να διαφημίσει και να προωθήσει τα χαρακτηριστικά που επιλέγει απ’ τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, στην αγορά χρηστών της επιλογής του.

Προωθήστε την Επιχείρησή σας

Οι Έμποροι αποφασίζουν οι ίδιοι για το περιεχόμενο των προσφορών τους, μέσω του UbiZ ηλεκτρονικού γραφείου τους. Διαφημίσεις, προωθήσεις, ειδικές προσφορές, δημοσιεύονται και συνοδεύονται από ψηφιακό υλικό όπως κουπόνια, φωτογραφίες, χάρτες κλπ.

Διαφήμιση από τον ίδιο τον Έμπορο

Ευέλικτη διαφήμιση που οδηγεί σε άμεση ανταπόκριση των αγοραστών.

Το UbiZ είναι επίσης ένα εργαλείο σύστασης από πελάτη προς πελάτη. Το τέλειο κανάλι για διαφήμιση «από στόμα σε στόμα», την πιο ισχυρή διαφήμιση στον κόσμο. Τα μέλη θα χαρούν να συστήσουν τους φίλους και την οικογένειά τους, στους αγαπημένους τους εμπόρους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή portal!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.