Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: «Θα ήταν πεθαμένος ή στην φυλακή»

Θέση για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έπειτα από την σύλληψη και προφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη πήρε με δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη, η Τζούλια Αλεξανδράτου της οποίας υπήρξε μάνατζερ, απαντά σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν»

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά.

Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δηλώνει στην εφημερίδα On Time για τον Μένιο Φουρθιώτη που κατηγορείται για δύο κακουργήματα και 9 πλημμελήματα.

Ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Χρήστος Νικολακόπουλος, υποστηρίζει μιλώντας στην στην εφημερίδα είπε ότι όπως ο Μένιος Φουρθιώτης σκηνοθέτησε τις επιθέσεις εις βάρος του, έτσι σκηνοθέτησε και ληστεία εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ την κλοπή την είχε κάνει ο ίδιος.

Η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη

Ο Φουρθιώτης κατηγορείται για την αρπαγή, τον Σεπτέμβριο του 2010, 200.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η υπόθεση αυτή έχει αναβληθεί περίπου 10 φορές και η τελευταία δικάσιμος, η οποία είχε οριστεί ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όπου ζητήθηκε αναβολή από πλευράς της Τζούλιας γιατί είχε κάνει ένα τεστ covid και ανέμενε το αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.