Δικαίωση τρία χρόνια μετά τον δικαστικό πόλεμο για τη Τζίνα Αλιμόνου! Πήρε οριστικά την επιμέλεια των παιδιών από τον Παύλο Βαρδινογιάννη…

Τα τελευταία τρία χρόνια ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός συναντιούνται συχνά στις δικαστικές αίθουσες και διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο δίνει την οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων παιδιών στην μητέρα τους αφού σύμφωνα με την έδρα η πλευρά της Τζίνας Αλιμόνου απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή μητέρα. Οι συνήγοροι του Παύλου Βαρδινογιάννη προσπάθησαν να αποδείξουν το αντίθετο για πολλοστή φορά, αφού η επιμέλεια των τέκνων είναι κυρίαρχο ζητούμενο από την αρχή της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού. Πλέον μετά την απόφαση ο επιχειρηματίας αναμένεται να καταθέσει έφεση και να προσδιοριστεί νέα δικάσιμος στο Εφετείο Αθηνών, ανοίγοντας το επόμενο κεφάλαιο στην διαμάχη με τη πρώην σύζυγο του.

Πότε θα τελειώσει

Πολλοί αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει αυτό το ηχηρό όπως εξελίχθηκε διαζύγιο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάποτε αγαπήθηκαν και έζησαν μαζί για δέκα χρόνια εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας.  Η απάντηση δεν είναι εύκολη να δοθεί, αφού μέχρι τώρα οι δύο πλευρές έχουν κοντραριστεί πάνω από δέκα φορές στις δικαστικές αίθουσες για ποικίλα ζητήματα που αφορούν την λύση του γάμου τους.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης επέλεξε να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους μόνο για να την πάρει θα έπρεπε να αποδείξει ότι η Τζίνα Αλιμόνου ήταν ακατάλληλη ως μητέρα. Ξεκίνησε με ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια και έκτοτε ακούστηκαν πάρα πολλά-ακόμη και στο τελευταίο δικαστήριο- για την ηθοποιό η οποία κατηγορήθηκε από την πλευρά του, ότι ήταν χρήστης ουσιών, ότι συμμετείχε σε όργια που λάμβαναν χώρα μέσα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι δίαγε έκλυτο βίο.

Το Πρωτοδικείο τις απέρριψε όλες, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δίκες, αναγνωρίζοντας στην Αλιμόνου με βάση το αποδεικτικό υλικό, ότι η πρώτη προτεραιότητα στην ζωή της είναι τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου της με τον επιχειρηματία. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μια εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις πέντε έως τις επτά το απόγευμα εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά την σχολική περίοδο.

Σε ότι αφορά την δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, εκκρεμούν ουκ ολίγα δικαστήρια προκειμένου να δειυθετηθούν το τελικό ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα δίνει αλλά και έαν τουλάχιστον ποινικό, που αφορά τις κατηγορίες κατά της Αλιιμόνου για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο. Μέχρι στιγμής η μόνη τελική απόφαση που έχει βγει στις αρχές του χρόνου αφορά την λύση του γάμου τους που κατέστησε και τους δύο ελεύθερους να συνεχίσουν σε διαφορετικά μονοπάτια την ζωή τους.

Τέλος εποχής

Η ηθοποιός από τον περασμένο Ιανουάριο είναι επίσημα ελεύθερη και ωραία να συνεχίσει την ζωή της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, από την στιγμή που της κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που «έλυσε» τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη.

Ήταν ένας γάμος που κράτησε δέκα χρόνια και ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα από το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερο αυτό που είχε να κάνει με την ζωή του ζευγαριού στην Αμερική. Η επιθυμία της Τζίνας Αλιμόνου να μεγαλώσουν τα παιδιά στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική όπου έμεναν μόνιμα, βρήκε εντελώς αντίθετο τον σύζυγό της. Μετά την αποστολή των πρώτων εξωδίκων η Αλιμόνου παρέλαβε την αγωγή διαζυγίου του Παύλου Βαρδινογιάννη, παρόλο που η ίδια επιθυμούσε να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να μην χωρίσουν.

Ήταν φθινόπωρο του 2017, όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σε ότι αφορά διάφορα πεδία. Έχουν διεξαχθεί περί τις σαράντα και πλέον δίκες για την συγκεκριμένη υπόθεση ενώ τρία χρόνια περίπου χρόνια μετά, η Τζίνα Αλιμόνου κατέστη επίσημα πλέον διαζευγμένη από τον επιχειρηματία και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Στην απόφαση λύσης του γάμου τονίστηκε ότι η ευθύνη για το διαζύγιο βαραίνει και τις δύο πλευρές που δεν κατάφεραν να βρουν μια κοινή συνισταμένη ώστε να εξομαλυνθεί η κρίση που ξέσπασε.  Σύμφωνα με το δικόγραφο για άλλη μια φορά η Τζίνα Αλιμόνου παραμένει μια εξαίρετη μητέρα, η οποία κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της. Όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά δείχνει «ανυπέρβλητη μητρική αγάπη» και σε ότι αφορά τις κατηγορίες που κατά καιρούς της έχει προσάψει ο πρώην πλέον σύζυγός της, απορρίφθηκαν και τότε όλες ως ανυπόστατες.

Στις δίκες που έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές οι ανυπέρβλητες διαφορές όξυναν την έντονη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην. Η επιμονή του Παύλου Βαρδινογιάννη στο ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών αλλά και οι κατηγορίες περί χρήσης ουσιών ήταν το κερασάκι στην τούρτα της σκληρής δικαστικής διαμάχης που συνεχίζεται τους επόμενους μήνες με νέα επεισόδια.

Όπως έλεγε προ ημερών κοινός γνωστός του πρώην ζεύγους, μπορεί να ήρθε το τέλος εποχής αλλά δεν ήρθε ακόμη το οριστικό τέλος στο πολύκροτο διαζύγιο τους, που εξακολουθεί να παράγει ειδήσεις.  Από το καλοκαίρι του 2018, όταν το δικαστήριο επιδίκασε μηνιαία διατροφή ύψους 34.000 ευρώ στην ηθοποιό, ποσό που αφορά στο σύνολο του σχεδόν τις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών η αντιπαράθεση οξύνθηκε.

Αυτό ήταν κάτι που διαπίστωσε και η πρώην πλέον γυναίκα του με την οποία ήταν παντρεμένος για δέκα χρόνια, όταν προσπάθησε πριν από τρία χρόνια να τον πείσει να μην επιστρέψουν στην Αμερική, αλλά να μείνουν στην Ελλάδα. Η ίδια θεωρούσε ότι τα παιδιά τους θα μεγάλωναν καλύτερα εδώ και όχι στο άχρωμο Κονέκτικατ, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης πίστευε ότι η οικογένεια του θα έπρεπε να είναι εκεί που δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Η διαφωνία αυτή σηματοδότησε ουσιαστικά τις διαδικασίες του διαζυγίου ανάμεσα στο ζευγάρι, που ξεκίνησαν με τρία εξώδικα του επιχειρηματία στην Τζίνα Αλιμόνου. Με αυτά την καλούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά τους και όταν αυτό δεν συνέβη της κοινοποίησε την αίτηση διαζυγίου, η οποία ήταν και η αφετηρία για μια έντονη δικαστική αντιπαράθεση που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

(Του Διονύση Θανάσουλα από το newsauto.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.