Β.Χατζηβασιλείου για εμβολιασμό: «Ας μην διχάσουμε για ακόμη μία φορά τους Έλληνες»

H Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσω μίας νέας ανάρτησης στα social media αναφέρθηκε στο θέμα του εμβολιασμού και έστειλε το δικό της μήνυμα που αναφέρει ότι δεν υπάρχει λόγος για ακόμη έναν εθνικό διχασμό.

Όλα όσα έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου:

«Πάντα θεωρούσα ότι το πιο μελανό κομμάτι στην ιστορία των Ελλήνων (από την εποχή ακόμη που οι Ίωνες αντιμάχονταν τους Δωριείς) το γράφει μ’ έναν αρχετυπικό τρόπο ο Διχασμός. Γι’ αυτό απεχθάνομαι τον διχαστικό λόγο και κυρίως το διχαστικό πράττειν. Δεν είμαι ούτε με τους εμβολιασμένους ούτε με τους ανεμβολίαστους. Δεν είμαι ούτε αρνητής των εμβολίων ούτε και υπέρμαχος του υποχρεωτικού καθολικού εμβολιασμού. Είμαι με την κοινή λογική και σίγουρα με τους πολίτες που ανησυχούν για το τι ξημερώνει!

Είμαι σαφώς με την επιστήμη και την εξέλιξή της, επιστήμων άλλωστε και η ίδια, με σπουδές στην Ιατροδικαστική του ΑΠΘ στο master μου ως ποινικολόγος, κ’ κάτοχος του site omorfamystika.gr, ενός από τα πιο έγκυρα site υγείας- ευεξίας στη χώρα. Κι επειδή ακριβώς σέβομαι την επιστήμη, λαμβάνω σοβαρά υπ όψιν μου τον επιστημονικό λόγο! Και με θορυβεί η αγωνία των ειδικών όταν κάνουν δημόσιες δηλώσεις του τύπου: «Η ανοσία που θα έχουμε από προηγούμενη νόσηση ή εμβολιασμό θα είναι προσωρινή… Δυστυχώς αυτά τα κατανοούμε όσο περνάει ο καιρός, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πώς θα κυλήσουν τα πράγματα.» !!! Τζέφρι Σέιμαν επικεφαλής επιδημιολόγος του Παν/μίου Columbia της Ν. Υόρκης.

Όταν οι ειδικοί επιστήμονες δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα, πώς να νιώσουμε βεβαιότητα με το οποιοδήποτε μέτρο εμείς οι απλοί πολίτες?? Εν προκειμένω, ιδιαίτερα με ανησυχεί η δήλωσή του: «Νέες μεταλλάξεις θα προκύπτουν συνεχώς, που θα μολύνουν ανθρώπους που είτε έχουν νοσήσει είτε έχουν εμβολιαστεί.» Και όντως έχουμε ήδη και στη χώρα μας (όπως και παγκοσμίως), πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά όπου άνθρωποι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις, νοσούν και είναι μεταδοτικοί!

Και αναρωτιέμαι: πώς διασφαλίζουμε λοιπόν ότι με το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν θα εισέλθει σε έναν χώρο ο ιός? Αφού μπορεί να τον μεταφέρει κάποιος εμβολιασμένος που κατέχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού?? Ποιός βεβαιώνει ότι ο εμβολιασμένος είναι ο μη μεταδοτικός σε σχέση με τον ανεμβολίαστο? Και αναρωτιέμαι εγώ, που εμβολιάστηκαν και τα δύο μου παιδιά, διότι ακούσαμε με σεβασμό τους επιστήμονες! Άλλο όμως ακούω τους επιστήμονες, και άλλο ακούω τη φωνή της λογικής! Η οποία κραυγάζει: ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΌΜΗ ΕΘΝΙΚΌ ΔΙΧΑΣΜΌ! Καλημέρα σας!», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.