Λάκης Γαβαλάς: «Η βίλα μου στη Μύκονο πουλήθηκε σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας»

Η βίλα του Λάκη Γαβαλά βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου.
O Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα περίφημα πάρτι που έκανε κάποτε στη βίλα που διατηρούσε στη Μύκονο. «Έκανα δύο πάρτι κάθε καλοκαίρι. Το πρώτο, το «Welcome, Summer», γινόταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και είχε περισσότερους Έλληνες καλεσμένους. Στη Μύκονο έμενα περίπου ένα μήνα και στο ενδιάμεσο ταξίδευα στην Κρήτη, την Πάτμο, ενώ γύριζα στη Μύκονο στα τέλη Αυγούστου, οπότε και γινόταν το δεύτερο πάρτι του καλοκαιριού, το «Goodbye, Summer», που είχε περισσότερους ξένους καλεσμένους.

Ήμουν ο «Σκορπιός» της εποχής, όπου στο πάρτι μου είχα 2000 καλεσμένους, με 2-3 Djs και catering με φαγητά και ποτά, όλα δωρεάν ασφαλώς, και όλοι περνούσαν υπέροχα. Εκεί γίνονταν επαγγελματικά deals και πολλές γνωριμίες. Θέλω όμως να σημειώσω πως εγώ στη Μύκονο δεν ήμουν για να κάνω πάρτι, αλλά γιατί είχα τρία μαγαζιά, ένα με έπιπλα και δύο με ρούχα. Είχα μια βιτρίνα στον κόσμο, δεν περνούσα απαρατήρητος επιχειρηματικά. Μοιραζόμουν τις γνώσεις μου, ήμουν εισαγωγέας και έδινα ρούχα σε όλη την Ελλάδα. Εγώ τα πλήρωνα στην αρχή και περίμενα να με πληρώσουν».

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως πουλήθηκε η βίλα που είχε στη Μύκονο, η οποία αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ. «Σε τιμή οικοπέδου Ελευσίνας, για 1.9 εκατομμύριο ευρώ. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Το είχα νοικιασμένο σε κάποιους που ούτως ή άλλως δεν μου έδιναν το ενοίκιο. Η Μύκονος δεν είναι για μένα αυτό που ήταν, αλλά χαίρομαι που νέοι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη δική τους Μύκονο» επισήμανε ο Λάκης Γαβαλάς. Η κατάσχεση έγινε για ποσό 300.000 ευρώ που αποτελεί μέρος του συνολικού επιταχθέντος ποσού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.