Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όχι κύριε Acun, ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία τάλασσα»

«Aυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Acun Ilicali στην τοποθέτηση του στο Survivor, για τα ελληνοτουρκικά. Εύλογα, οι δηλώσεις του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Σχολιάζοντας τα λόγια του στο Ευτυχείτε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον αέρα.

«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες. Το Αιγαίο που έχει όλα αυτά τα ελληνικά νησιά είναι δικό μας. Οι διάφορες συμβάσεις μας έχουν δώσει όλο το Αιγαίο. Εγώ έχω σπίτι στο κέντρο του Αιγαίου, στην Μήλο. Κατά τον Acun Ilicali αυτό το σπίτι δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σήμερα μπορεί να το έχω εγώ, αύριο μπορεί να το έχει ο Τούρκος.

Όχι, κύριε Acun, όχι! Ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία τάλασσα, η οποία μάλιστα, είναι ελληνική βάσει συμβάσεων, βάσει ιστορίας, βάσει των πάντων. Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα», είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ βγήκα από τα ρούχα μου, όχι να τον χειροκροτάω», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.