Αντιδρούν οι κάτοικοι του Πόρου με γερμανικό ριάλιτι – «Οι παίκτες ερωτοτροπούν όπου βρουν»

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει γύρω από την παρουσία ενός γερμανικού ριάλιτι στον Πόρο, με τους συμμετέχοντες να ερωτοτροπούν σε παραλία του νησιού.

Στόχος του reality «Are you the one?» όπως μεταδίδει το Mega, είναι η επιλογή ερωτικού συντρόφου μέσα από την κοινή συμβίωση σε πολυτελή βίλα, αλλά και μέσα από πάρτι, δοκιμασίες και παιχνίδια, που βοηθούν τους διαγωνιζόμενους να γνωριστούν καλύτερα, να έρθουν πιο κοντά και να εκδηλωθεί η ερωτική τους χημεία.

Είκοσι νέοι και νέες μπαίνουν εργένηδες στη βίλα της Πάρου, με την παραγωγή να τους ταιριάζει μυστικά σε ζευγάρια. Νικητής, το ζευγάρι που θα ερωτευτεί αληθινά, αν και στην πορεία της συμβίωσης δε λείπουν οι ζήλιες και οι απιστίες μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Τουριστική προβολή για το νησί

Το reality είχε πραγματοποιήσει και πέρυσι στην Πάρο με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας τουριστική προβολή στο νησίμ ετον πρόεδρο Τουριστικής Επιτροπής Πάρου, να σημειώνει ότι «το ίδιο reality έφερε εκτός σεζόν, 4.000 διανυκτερεύσεις στην Πάρο. Εμείς σαν επιτροπή τουρισμού, είμαστε ανοιχτοί και θέλουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται στην Πάρο. Έχουνε ήδη κλείσει άλλα τρία reality να γίνουνε στη Πάρο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δήμου Πάρου, ο σάλος που έχει προκληθεί οφείλεται σε προσωπικά συμφέροντα με ιδιοτελή κίνητρα από την ιδιοκτήτρια γειτονικής βίλας που κατέθεσε την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.