Μαρίνα Πατούλη: Συζητά με συμπάσχουσες στα social media – «Πονάμε μαζί – Προχωράμε όλες μαζί»

Το δράμα που ζει τις τελευταίες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη με τον σύζυγό της, Γιώεγο Πατούλη, αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης. Η ίδια φροντίζει να το τροφοδοτεί με αναρτήσεις της στα social media, όπου συζητά μαζί με συμπάσχουσες γυναίκες!

Χθες το βράδυ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία που της έστειλε μία κυρία, την οποία είχε εγκαταλείψει ο σύζυγός της. «Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας, την ιστορία της ζωής μας… Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!» αναφέρει στο Instragram η κ. Πατούλη.

Η ανάρτηση

«Αγαπημένη μου σε αποκαλώ έτσι κι ας μην σε γνωρίζω, μέχρι χτες ήσουν για μένα μια άγνωστη πλούσια κυρία, σήμερα είσαι η Μαρίνα, η γυναίκα που αγάπησε, πίστεψε έναν άνδρα, έκανε οικογένεια μαζί του, τον στήριξε, κάνοντας πίσω στα δικά της “θέλω” και όνειρα, και έζησε αυτό που έζησα κι εγώ κι άλλες…. μετά από πολλά χρόνια γάμου μάς γκρεμίσανε το όνειρο για μια οικογένεια δεμένη μέχρι τα βαθιά μας γεράματα.

Συγκλονισμένη μοιράζομαι τις ιστορίες της ζωής σας, την ιστορία της ζωής μας…Πονάμε μαζί…! Προχωράμε όλες μαζί!».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.