Ρ.Χαραλαμπίδης: «Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών που βασάνισαν ηθοποιούς»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν την σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συμβαίνει σε πολύ λίγους ηθοποιούς στην καριέρα τους να κάνουν έναν ρόλο που να ζει τόσα χρόνια. Όταν παίζεις έναν τέτοιο ρόλο, ο οποίος αφήνει ένα στίγμα που ταξιδεύει και στις νέες γενιές, καταλαβαίνεις πως καλώς ή κακώς εγκωβίστηκες. Δεν είναι κακό και ο Τσάρλι Τσάπλιν τον Σαρλό έπαιξε».

«Υπάρχουν μες στα χρόνια και κάποιες κακές κριτικές, δίκαιες. Αυτές δεν με πίκραναν. Οι άδικες κριτικές που δεν έκριναν την δουλειά μου αλλά ήταν επί προσωπικού, με πίκραναν. Αυτοί που τις έγραφαν, όμως, δεν είναι πια στη δουλειά. Τους πήρε το ποτάμι» πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.

«Προσωπικά εγώ δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλο στη ζωή και άλλο στην Τέχνη. Όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις σκηνοθετών, που βασάνισαν ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Άντε, τότε, να πεις πως δεν πειράζει, πως έφτιαξαν κάτι σπουδαίο… Εδώ έχουμε μετριότητες που βασανίζουν άλλους ανθρώπους. Είδαμε να κάνουν εγκληματικές πράξεις μέτριοι καλλιτέχνες».

«Είχαν αυτοανακηρυχθεί σε μεγάλοι καλλιτέχνες και επειδή ήταν μέτριοι, ήταν απαράδεκτοι» είπε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.