Ριφιφί στις θυρίδες: Προφυλακιστέος ο 58χρονος – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος που κατηγορείται για την διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.
Αν και αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Το στοιχείο εκείνο που τον « έκαψε» φαίνεται να ήταν το ίχνος DNA που βρέθηκε σε μία από τις διαρρηχθείσες θυρίδες. Ο ίδιο υποστήριξε πως « Είναι ένα DNA μικτό. Εμπεριέχει εκτός από δικά μου στοιχεία, άλλων δύο ατόμων. Της ιδιοκτήτριας της θυρίδας κι ενός άγνωστου προσώπου. Γιατί κατηγορούμαι εγώ;»

Γιατί πως βρέθηκε εκεί η εξήγησή του ήταν πως « Το γενετικό υλικό ενδεχομένως βρέθηκε στην κασετίνα, όταν η ιδιοκτήτριά της την ακούμπησε στο κοινόχρηστο τραπέζι. Και εγώ και άλλοι χρησιμοποιούμε το ίδιο τραπέζι.», σημείωσε.

Όσον αφορά στην κάλυψή των χαρακτηριστικών του υποστήριξε πως « Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα.»

Η πλευρά του κατηγορούμενου ανέθεσε σε πραγματογνώμονα-γενετιστή τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης. Υποστηρίζει ότι εντός του χώρου των θυρίδων δεν υπάρχει σύστημα βιντεοσκόπησης ή παρακολούθησης, επομένως δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από ποιον παραβιάστηκαν οι θυρίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.