Μ.Πατούλη για Γ.Πατούλη: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία – Αν ακολούθησε άλλο δρόμο θα το σεβαστώ»

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο πρόσωπο - ​Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη»

Η Μαρίνα Πατούλη, πριν από λίγες ημέρες, δημοσιοποίησε τη κρίση που περνά ο γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη, έπειτα από 35 χρόνια έγγαμου βίου. Μάλιστα, μίλησε εκ νέου στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο λόγος που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την κρίση στη σχέση τους είναι διότι ο σύζυγός της έφυγε και δεν ξέρει πού μένει!

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια μέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πραγματικά είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί», λέει αρχικά η Μαρίνα Πατούλη η οποία στη συνέχεια τονίζει πως οι δυο τους δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχω καν καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δεν ξέρω πού μένει. Γι’ αυτό και έφτασα στο σημείο να απευθύνω δημόσια έκκληση».

Όσον αφορά στην ύπαρξη τρίτου προσώπου λέει: «Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο, τέταρτο ή πέμπτο πρόσωπο. Προσπερνώ το τρίτο πρόσωπο, δεν δικαιολογούνται τέτοιες συμπεριφορές σε ένα γάμο 35 χρόνων.

​Η αλλαγή είναι ραγδαία και χρειαζόμαστε και οι τρεις ψυχολογική υποστήριξη. Ό,τι κι αν συμβεί, είμαστε και θα παραμείνουμε οικογένεια. Πρέπει να συντονιστούμε σε όλο αυτό που περνάμε. Δεν μου έδωσε όμως καμία ευκαιρία έως τώρα. Κάποιες φορές μιλά μόνο με το παιδί».

Η ίδια η Μαρίνα Πατούλη διαψεύδει τις φήμες περί διαζυγίου και κάνει λόγω για βαθιά κρίση: «Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για οξύτατη κρίση και προσωπικές επιλογές. Αν ακολούθησε άλλο δρόμο, θα το σεβαστώ. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και οι δύο και εγώ, αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μαζί, να διασφαλίσω ότι θα υπάρχουν ασφάλεια και ηρεμία. Έχουμε ευθύνη απέναντι στο παιδί μας να το πράξουμε».

Στην ερώτηση αν της λείπει ο σύζυγός της η Μαρίνα Πατούλη απαντά: «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο από τα 18 μου έως τα 52 μου, πορεύομαι 35 χρόνια απόλυτα μαζί του, ως στυλοβάτη στη ζωή μου» για να συνεχίσει:

​«Νιώθω αιφνιδιασμένη και μια τεράστια θλίψη. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι σχέση ζωής. Κάποιες φορές, όμως, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να του δώσεις τον αέρα να φύγει -αρκεί να ξέρεις πως θα φύγει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

​Νομίζω πως ο Γιώργος Πατούλης -ίσως λόγω πίεσης, ίσως λόγω ευθυνών και υποχρεώσεων- δεν αντιλαμβάνεται αυτή την περίοδο ότι η οικογένεια πρέπει πάντα να έρχεται σε πρώτη μοίρα, έχει τον πρώτο ρόλο στη ζωή όλων μας. Πρέπει να δημιουργηθούν δικλίδες ασφαλείας ώστε να νιώθουμε όλοι καλά».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.