Θέμης Αδαμαντίδης για απαγορεύσεις: «Είμαστε σε μια περίοδο εικονικής ζωής – Ξεχάσαμε πως ήταν όταν ήμασταν ελεύθεροι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια «καταγγελία» στις αρχές για τη λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στην Κυψέλη και χωρίς να λαμβάνονται τα μέτρα… κατά του κορωνοϊού φυσικά, πριν λίγες μέρες, οδήγησε τους Αστυνομικούς μπροστά στον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τραγουδιστής μαζί με άλλα 16 άτομα τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπαιζαν παράνομα χαρτιά και όλα αυτά,πάντα σύμφωνα με τις Αρχές, χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας, για τον…  κορωνοϊό!

Δηλαδή έπαιζαν χωρίς τις μάσκες τους…

Ο υπεύθυνος της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης συνελήφθη και κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 3000 ευρώ.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, σήμερα, προχώρησε στην πρώτη του δήλωση και έκανε λόγο για μια συνάντηση 17 φίλων καταγγέλλοντας παράλληλα τα απαγορευτικά μέτρα καθώς έχουν οδηγήσει τον άνθρωπο σε μια περίοδο όπου ζει εικονικά όπως είπε.

«Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού!

Ένας απλός άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμα μου δεν είναι;

Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν;

Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε ούτε το περιβάλλον και τη φύση.

Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε την στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.