Γιάννης Λιγνάδης: Ζητά να σταματήσουν να τον ενοχλούν τα ΜΜΕ για την υπόθεση του αδερφού του! (βιντεο)

Οι δηλώσεις του και η έκκλησή του σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι τα τελευταία 24ωρα πρωταγωνιστής καθώς κρατείται με βαριές κατηγορίες όπως αυτή του βιασμού ανηλίκων. Την ίδια στιγμή, ο αδελφός του Γιάννης Λιγνάδης κάνει έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Στο Πρωινό, παρουσιάστηκε η δήλωση που έκανε ο Γιάννης Λιγνάδης:

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.