Γ.Λιάγκας: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή – Τον απομάκρυνα με το ζόρι»

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής, αποκάλυψε πως όταν ήταν κοινοβουλευτικός συντάκτης, υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

Συγκεκριμένα ενώ ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης έδινε συνέντευξη στην εκπομπή του και αναφερόταν στη σεξουαλική βία που υπάρχει στο χώρο του θεάματος και στις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση.

Ο Λιάγκας ξαφνικά βούρκωσε και με δυσκολία δήλωσε «εγώ όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, δέχθηκε δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από βουλευτή».

Ενώ πρόσθεσε πως «τον απομάκρυνα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος άλλος άνδρας θα μπορούσε να αντιδράσει αντίστοιχα. Ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Το απομάκρυνα και τελείωσε εκεί/. Δεν έχω μάρτυρες για όσα έγιναν».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.