Ζένια Μπονάτσου: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο του κορωνοϊού γιατί δεν τον φοβάμαι»

Στο αυτοάνοσο νόσημα που στέρησε τη ζωή στον πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσο το οποίο έχει κληρονομήσει και ίδια, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η Ζένια Μπονάτσου.

Επιπλέον, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊού, υπογραμμίζοντας ότι προτιμά «να περάσει τον ιό».

«Στην εφηβεία μου ήμουν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο. Όταν στρεσάρομαι ψυχολογικά, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι καλά ή πέφτει το ανοσοποιητικό μου, ο οργανισμός μου ξεσπάει σε πρήξιμο, το οποίο δεν ξέρεις πού θα εμφανιστεί. Ο πατέρας μου πέθανε από αυτό.

Τότε δεν ήξεραν τι ακριβώς είναι και του έδιναν κορτιζόνη επειδή νόμιζαν πως είχε αλλεργία – προφανώς δεν έκανε τίποτα. Είναι ένα σπάνιο νόσημα που έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο και δεν έχει βρεθεί θεραπεία, πρέπει πάντα να έχω μαζί μου μια ένεση με το ένζυμο που μου λείπει» είπε για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει, ενώ αναφερόμενη στο εμβόλιο του κορωνοϊού τόνισε:

«Δεν είμαι γιατρός για να λέω τι είναι σωστό και τι όχι. Η ταπεινή μου γνώμη, χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν, είναι πως δεν θα το κάνω επειδή δεν φοβάμαι αυτή την αρρώστια. Και να μου συμβεί, προτιμώ να την περάσω, παρά να κάνω ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με βάση όσα λένε οι γιατροί.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.