Σήμερα η τελευταία πανσέληνος του 2020 – Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του 2020, σύμφωνα με την αστρολογία.

Καρκίνος

Αυτή είναι η δεύτερη πανσέληνος στο ζώδιο σου φέτος, Καρκίνε, καθιστώντας το 2020 ένα ιδιαίτερα ισχυρό χρόνο για να σκεφτείς πού βρίσκεσαι και πώς έχεις εξερευνήσει τον εαυτό σου, καθ ‘όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις την πρόοδο σου. Μεγάλωσες και δίνεις προτεραιότητα στα πράγματα που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά. Με τόση σεληνιακή ενέργεια που χτίζεται γύρω από την αίσθηση της ταυτότητάς σου, αυτή η πανσέληνος είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτύχεις μια ισορροπία μεταξύ του να είσαι εκεί για τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα βάζεις τον εαυτό σου πρώτο.

Σκορπιός

Αυτή η δυνατή πανσέληνος σε προκαλεί, Σκορπίνα, να επεκτείνεις τους συναισθηματικούς σου ορίζοντες και να προσαρμόσεις τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι με τον κόσμο γύρω σου. Είσαι φυσικά προστατευμένη από τα συναισθήματά σου και αντέχεις στην ευπάθεια, αλλά μπορεί να αισθάνθείς εμπνευσμένη να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου αυτήν τη στιγμή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσεις συνδέσεις με άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν μια νέα προοπτική. Εκθέτοντας σκόπιμα τον εαυτό σου σε διαφορετικές ιδέες, φιλοσοφίες και συστήματα πεποιθήσεων είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να δράσεις καταλυτικά σε μια συναισθηματική ώθηση και να αρχίσεις να επεξεργάζεσαι την ένταση του 2020.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Ως ένα από τα πιο ενεργητικά ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, Ιχθύ, η ένταση του τρέχοντος χρόνου πιθανότατα βάρυνε πολύ την ψυχή σου. Αυτή η θεραπευτική πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να διοχετεύσεις όλη τη θλίψη, τον φόβο και την απογοήτευση σε κάτι όμορφο. Η απελευθέρωση των συναισθημάτων σου με έναν υγιή και εγκάρδιο τρόπο, μπορεί να αναζωογονήσει τις δημιουργικές σου προσπάθειες και να βάλει φωτιά κάτω από τα προσωπικά έργα πάθους σου και τη γενική αίσθηση της χαράς. Επωφελήσου από αυτήν την έκρηξη έμπνευσης αδειάζοντας την καρδιά σου στην τέχνη, τη μουσική ή ακόμα και σε μια ρομαντική βραδιά, όπου μπορείς απλά να χαλαρώσεις και να αφήσεις το εσωτερικό σου αστέρι να λάμψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.