Η Γωγώ Τσαμπά μιλά για το πρόβλημά της με το αλκοόλ – «Έχω να πιω πέντε χρόνια» (βίντεο)

Η Γωγώ Τσαμπά, χθες το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Κρατάω πάντα το κομποσχοίνι πάνω μου, ακόμη κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου και το φυλαχτό μου. Εξομολογούμαι δυο φορές τον χρόνο. Πάω βλέπω τον πνευματικό μου και παίρνω μια ευχή. Πολλές φορές πιστεύω ότι μας φυλά από κάτι. Ακόμη κι όταν με το αυτοκίνητό μου έφυγα σε μια στροφή το 2003 είπα: “Παναγία μου και Χριστέ μου να γλυτώσω και να μην πάρω άλλους ανθρώπους στον λαιμό μου”.

Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα. Τα τελευταία χρόνια δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει μετά τα πανηγύρια, γιατί μπορεί να δουλεύω σερί μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθώ. Στα πανηγύρια μπορεί να τραγουδάω σερί 8 ώρες» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, είπε: «Κανονικά έπρεπε να τον πω κύριο Κραουνάκη, αλλά θα τον πω Σταμάτη. Μου έστειλε μόνος το τραγούδι και με περίμενε στα σκαλιά στο στούντιο ηχογράφησης. Ντρεπόμουν και έτρεμα. Με πήρε αγκαλιά και ηρέμησα. Είναι τιμή μου που τραγούδησα τραγούδι του».

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που έκανε, δηλώνοντας ότι πλέον τις έχει αφήσει στο παρελθόν:

«Έχω να πιω πέντε χρόνια αλκοόλ. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Τώρα πίνω μόνο νερό όταν τραγουδάω. Και κρύο γάλα το πρωί» τόνισε.

​Παρακολουθήστε από 35:50′:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.