Θέλουν να μας τρελάνουν οι δημοσκόποι – Δημοφιλέστερος υπουργός ο Β. Κικίλιας την στιγμή που το ΕΣΥ καταρρέει!

Απίστευτα «ευρήματα» παρουσιάζονται σε δημοσκοπήσεις, αμφισβητώντας την κοινή λογική και κάνοντας τους πολίτες να αναρωτώνται σχετικά με την αξιοπιστία τους.

Ακόμη κι αν ξεπεράσει κανείς το παγκόσμιο φαινόμενο μια κυβέρνηση να ενισχύεται, να κερδίζει ψήφους έναντι της αντιπολίτευσης εν μέσω πολλαπλών κρίσεων στην οικονομία και στα εθνικά σίγουρα δεν μπορεί παρά να σταθεί στο επί μέρους «εύρημα» που θέλει τον υπουργό Υγείας να είναι ο πιο «αγαπημένος» των Ελλήνων πολιτών.

Τι ακριβώς εξετίμησαν οι Έλληνες πολίτες στον Β. Κικίλια δεν μας το λέει η δημοσκόπηση, αλλά προφανώς αυτό δεν έχει και τόση σημασία αφού υποψία κάποιων είναι ότι τα αποτελέσματα είναι προαποφασισμένα.

Ταυτόχρονα οι πολίτες φαίνεται να επιδοκιμάζουν τα lockdown καθώς σύμφωνα με την δημοσκόπηση τo 68% συμφωνεί με την απόφαση αυτή έναντι ενός 31%.
Λίγες μόλις εβδομάδες όμως πριν σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση το 71% δεν ήθελε Lockdown. Τώρα το πώς ακριβώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο είναι ένα άλλο σημαντικό ερώτημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.