Γ.Κουκουράκης: «Μου φαίνεται αστείος ο όρος διάσημος στην Ελλάδα – Ένιωσα αμηχανία που έγινα γνωστός»

Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και τόνισε ότι η αναγνωρισιμότητα του προκάλεσε μεγάλη αμηχανία.

Στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Κουκουράκης ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα.

Εκτός από καλός ηθοποιός, με τις Άγριες Μέλισσες έγινες και διάσημος. Πως το διαχειρίζεσαι;

Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείος ο όρος «διάσημος» στην Ελλάδα. Απλώς θα έλεγα ότι έγινα γνωστός και μέχρι εκεί. Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν ο σκοπός ούτε το ζητούμενο, ούτε έρχεται η ολοκλήρωσή μου μέσα από αυτήν. Όταν άρχισαν ξαφνικά από πέρσι να με χαιρετάνε, να με σταματάνε στον δρόμο για να μου μιλήσουν ή για να βγάλουμε φωτογραφίες, ένιωθα τρελή αμηχανία, γιατί είμαι πολύ ντροπαλός. Καλά, ακόμα νιώθω έτσι αρκετές φορές.

Δεν σου φαίνεται ότι είσαι ντροπαλός.

Με βοηθάει το φυζίκ μου μάλλον. Όταν βρίσκομαι στο γήπεδό μου, δεν είμαι έτσι, δηλαδή όταν είμαι στη σκηνή ή στο γύρισμα. Όταν όμως είμαι στον δρόμο, νιώθω πολύ ευάλωτος ρε παιδί μου. Κάποιες φορές αυτό μπορεί να παρεξηγείται και να με περάσει κάποιος για απόμακρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.