Η προσευχή του Γονίδη στον Ιησού: «Μας επέβαλαν να φοράμε μάσκες ακόμα και μέσα στον Άγιο Οίκο σου»

Ο Σταμάτης Γονίδης έφτιαξε ένα γράμμα σαν προσευχή προς τον Ιησού στέλνοντας παράλληλα όμως και ένα πολιτικό μήνυμα.
Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η  εφημερίδα «Espresso», ο γνωστός τραγουδιστής απευθύνεται σε Εκείνον μέσα από το γραπτό του, στέλνοντας παράλληλα ένα πολιτικό μήνυμα ότι οι κυβερνώντες είναι σαν να… τιμωρούν τους πολίτες της Ελλάδας.
Αναλυτικά το γράμμα σαν προσευχή του Γονίδη:
«Κύριε ημών Ιησού Χριστέ, υιέ του Θεού και Άγιο Πνεύμα, είναι η πρώτη φορά που σου γράφω αυτά που θέλω να σου πω. Ο λόγος είναι ότι εσύ Κύριε μας έχεις πει πως όταν έχουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και δεν μπορούμε να το λύσουμε, να απευθυνόμαστε σε σένα που είσαι Πατέρας μας και να ζητάμε τη βοήθειά σου. Εσύ, Κύριέ μου και Θεέ μου, που μου χάρισες τα πάντα και με έκανες γνωστό στον μάταιο αυτόν κόσμο που ζούμε. Εσύ, Κύριε, που μίλησες σε μένα τον αμαρτωλό και μου είπες ότι το μόνο που ζητάς από εμάς είναι αγάπη και ειλικρίνεια. Εσύ, Πανάγαθε, που μου έδειξες το φως της αγάπης σου, Εσύ μόνο μπορείς τα πάντα να αλλάξεις.

Τα Αδέλφια μας, Κύριε, που είναι βαφτισμένα στο όνομά σου, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, αυτοί που ο λαός επέλεξε να μας κυβερνάνε μας φέρονται παράξενα σαν να μας τιμωρούν. Εκτός όλων των άλλων που μας επιβάλλουν, μας απαγορεύουν, Πανάγαθε, να κοινωνούμε το αίμα και το σώμα σου. Δεν μας άφησαν να παραβρεθούμε στο μαρτύριο της Σταύρωσής σου ούτε να χαρούμε την αγία σου Ανάσταση, για να μας προστατέψουν, είπαν, από έναν ιό που είναι πολύ επικίνδυνος, και μας επέβαλαν να φοράμε μάσκες ακόμα και μέσα στον Άγιο Οίκο σου. Αυτό που μας πληγώνει πιο πολύ είναι ότι το επέβαλαν και στα μικρά παιδιά, που εσύ, Χριστέ μου, τα αγαπάς και, όπως είπες, σε αυτά ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.

Κάνε, Κύριέ μου, το θαύμα σου, δείξε την άπειρη αγάπη σου, Εσύ που τους δίκαιους αγαπάς και τους αμαρτωλούς ελεείς. Ελέησόν μας, Πανάγαθε.

Μόνο εσύ, Πανάγαθε, ο Υιός του Θεού του αληθινού, μπορείς να διώξεις τον ιό του πονηρού και των σκοτεινών δυνάμεων.

Δοξασμένο το όνομά σου, Πανάγαθε και ελεήμον Θεέ, εις τους αιώνες των αιώνων.
Ταπεινά ένα από τα παιδιά σου,

Σταμάτιος»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.