Σάλος με τις ύβρεις της Ραχήλ Μακρή κατά Σαββίδη-ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή της στο Open!

Η παρουσία της πρώην βουλευτή, Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή του Open «Just Τhe 2 Οf Us», δίπλα στον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί πριν 2,5 χρόνια με τον Τσαβούσογλου με την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συζητώντας για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Φίλοι του ΠΑΟΚ στα social media κατέκριναν την παρουσία της πρώην βουλευτή στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ενώ δημόσια θέση πήρε και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για όσα είχαν ειπωθεί στο παρελθόν

Το θέμα πάντως φαίνεται ότι δε θα μείνει εδώ καθώς η φασαρία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ το θέμα χάρη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχει φτάσει στα αυτιά και της οικογένειας Σαββίδη.

Θυμηθείτε τι είχε γράψει στο παρελθόν η κ.Μακρή στο facebook:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.