Η Καίτη Γαρμπή απάντησε στην Dua Lipa για τη «Μεγάλη Αλβανία» και το Twitter μίλησε για το «μεγάλο πετσόκομμα» (φωτο)

Dua Lipa σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ήδη, είναι παιδί μεταναστών από το Κόσοβο, ζει στη Βρετανία και από εκεί ξεκίνησε την επιτυχημένη της καριέρα στην pop. Πρόσφατα μοιράστηκε μέσω Twitter μία εικόνα που δείχνει τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας». Στον χάρτη φαίνεται η Αλβανία με προσαρτημένα μεγάλα τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας. Οι απαντήσεις που δέχτηκε, πολλές. Η καλύτερη, ήταν αδιαμφισβήτητα εκείνη που της έδωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter η Καίτη Γαρμπή.

«Αυ-τό-χθο-νας, ουσιαστικό (για τον κάτοικο ενος τόπου). Γηγενής και όχι απόγονος μεταναστών ή εποίκων», έγραψε η Dua Lipa στο Twitter. Η Καίτη Γαρμπή το σκέφτηκε, το ζύγισε και αποφάσισε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

«Αν-ι-στό-ρη-το», επίθετο. Αυτό που δεν είναι συνεπές με την ιστορία ή με την ιστορική ανάλυση», έγραψε η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια που έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο ενεργούς, ευφυείς και feelgood λογαριασμούς στο Twitter, όπως ήταν επόμενο γνώρισε την αποθέωση από τους followers της. Ακολουθούν τα πιο χαρακτηριστικά tweets.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.