“Λύγισε” ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Αρναούτογλου – Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκινητικές στιγμές στο πλατό του “The 2night Show”.

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα. Η Ναταλί δήλωσε πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του.

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος.

Γ.Α.: Έχεις περιγράψει στον μεγάλο γιο σου πώς ήταν ο μπαμπάς σου;

Γ.ΓΚ.: Βέβαια! Τον μπαμπά τον Οδυσσέα, έχει και το όνομά του

Γ.Α.: Ο Οδυσσέας ρωτάει για τον παππού;

Γ.ΓΚ.: Ρωτάει το πουλάκι μου!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.