«Αγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την απόφαση της Δρόσως -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης!

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ταράζονται από την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, ενώ η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο, στο επεισόδιο της Τετάρτης 24-6, στις «Άγριες Μέλισσες».

Το τελευταίο κόλπο του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»
Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα, από το ένοχο παρελθόν του, τη λύση για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα.
Αντίστοιχα, η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα από τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες». Μια εξέλιξη που αναιρεί τη δικαστική απόφαση με την οποία η Ελένη χάνει σπίτι και χωράφια στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το Διαφάνι και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου.

Τι αποκαλύπτει η Θεοδοσία στον Λάμπρο στις «Άγριες Μέλισσες»
Την ίδια στιγμή, η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο, σε σχέση με την Ελένη. Όπως έχουμε παρακολουθήσει τα περασμένα επεισόδια, ο καβγάς των δύο γυναικών κατέληξε με την Ελένη να πέφτει από τον γκρεμό και τη Θεοδοσία να την εγκαταλείπει εκεί αβοήθητη.

Με τις νέες εξελίξεις για τη βιομηχανική ζώνη, ο Δούκας απειλεί, γι’ ακόμα μια φορά, τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών, στο επεισόδιο της Τετάρτης 24-6, στις «Άγριες Μέλισσες».

Καταρρακώνεται ο Μελέτης με τις αποκαλύψεις της Ανέτ στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο Μελέτης καταρρακώνεται από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της, μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια να κλεφτεί με την Πηνελόπη. Το μυστικό που έρχεται στην επιφάνεια φέρνει τον Μελέτη μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του, πράγμα που τον κάνει να αποφασίσει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.