Ζωή Λάσκαρη-Τόλης Βοσκόπουλος: Η γνωριμία στα γυρίσματα, η θυελλώδης σχέση και ο επεισοδιακός χωρισμός το 1973

Η γνωστή ηθοποιός διατηρούσε σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Η συγκεκριμένη σχέση δεν κατέληξε σε γάμο. Όμως, άφησε εποχή. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ» (σ.σ. 1970). Έκτοτε ήταν μαζί μέχρι το 1973.

Ζωή Λάσκαρη: Τι έγινε το καλοκαίρι του 1970

Συγκεκριμένα, εκείνο το καλοκαίρι ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε κανονίσει κάποιες συναυλίες στην Αμερική. Η Ματούλα λέει σχετικά: «Ο Τόλης φοβόταν πολύ τα αεροπλάνα. Δεν ταξίδευε ποτέ. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε εγώ, ο Τόλης, η Ζωή και η Μάρθα Καραγιάννη με το πλοίο. Το ταξίδι κράτησε 30 μέρες, εκεί ο Τόλης θα έμενε δύο εβδομάδες και μετά θα επέστρεφε πάλι με το καράβι. Η Ζωή όμως έπρεπε να επιστρέψει πιο γρήγορα για να γυρίσει τον Αστερισμό της Παρθένου. Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατά κάποιον τρόπο εξαφανίζεται».

Ζωή Λάσκαρη: Τι ανέφερε στη συνέχεια

Και συμπληρώνει: «Εγώ ήμουν στην Ρώμη, όσο ο Τόλης ήταν στην Αμερική. Μου τηλεφωνεί μια μέρα η Ζωή και μου λέει “μάζεψε τα πράγματά σου και έλα επειγόντως στην Αθήνα, αποφάσισα να τελειώσει η ιστορία με τον Τόλη. Πρέπει να έρθεις και να πας στο αεροδρόμιο να τον παραλάβεις”. Έκανα ό,τι μου είπε η Ζωή. Τον περιμένω στο αεροδρόμιο και τον βλέπω να έρχεται στην αίθουσα σχεδόν συντετριμμένος. Συνέβησαν πολλά και τίποτα.

Απλώς η Ζωή αποφάσισε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής και ποτέ δεν είπε στον Τόλη “χωρίζουμε”. Απλώς εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και εκείνος τρελαινόταν ακόμη περισσότερο. Ακόμη και σε αεροπλάνο μπήκε, που τα έτρεμε, για να έρθει στην Αθήνα και να μάθει τι γίνεται. Ο φόβος ότι έχανε τη Ζωή υπερνίκησε τη φοβία του για τις πτήσεις, δεν καταλάβαινε τίποτα. Η μόνη, λοιπόν, που θα μπορούσε να τον παραλάβει ήμουν εγώ.

Ήμουν η πιο κατάλληλη για να τον παρηγορήσει, να του εξηγήσει, να τον ηρεμήσει. Γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ήμασταν οι τρεις μας συνέχεια μαζί και έτσι ανέλαβα τον ρόλο να του ανακοινώσω ότι όλα τελείωσαν. Αμέσως από το αεροδρόμιο πήγαμε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στις καμπάνες στη Γλυφάδα και μείναμε για λίγο καιρό εκεί. Εκείνη την περίοδο μάθαινε νέα της Ζωής, το πώς ήταν και συχνά έκλαιγε σαν μωρό παιδί.

Κάθε βράδυ περνούσε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της, καθόταν περίπου μία ώρα από κάτω και έφευγε. Ήταν απαρηγόρητος. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Η φράση «τα λόγια είναι περιττά» ήταν ένας τίτλος που βγήκε γι’ αυτήν τη σχέση. Για εμένα ο Τόλης δυο γυναίκες αγάπησε μόνο. Τη Ζωή Λάσκαρη και την Άντζελα Γκερέκου. Απλώς τη Ζωή τη γνώρισε σε μια εποχή που ήταν και οι δύο πολύ νέοι και είχε κατά κάποιον τρόπο ο δεσμός τους ημερομηνία λήξης».

Ζωή Λάσκαρη: Τι αποκάλυψε, η Κική Σεγδίτσα

Σύμφωνα τώρα με την Κική Σεγδίτσα, αθαίνουμε ότι: «Όταν ο Τόλης γύρισε από την Αμερική, πήγε στο σπίτι όπου έμεναν, στους πρόποδες του Λυκαβηττού και το έσπασε ολόκληρο. Έσκισε όλα τα φουστάνια, είχε μίσος. Και μετά εξαφανίστηκε από όλους μας. Μια μέρα τηλεφώνησα στο σπίτι της Ματούλας. Ήταν εκεί, τον βρήκα. Και μου λέει: “Κική, τα διέλυσα όλα. Όλα έγιναν συντρίμμια. Ψυχή μου, αυτό στοίχισε όλη μου τη ζωή!”».

Αναμφισβήτητα, το τότε ζευγάρι συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των Μέσων και του Τύπου και γράφονταν διάφορα για την σχέση τους. Μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ερμηνεύσει για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά», ενώ η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση, βέβαια».

Στο τέλος βέβαια και οι δύο τους συνέχισαν τη ζωή τους με άλλους συντρόφους και προχώρησαν στη δημιουργία οικογένειας, στην οποία και αφοσιώθηκαν. Παρακάτω τους βλέπουμε στο Baraonda το 2014, όπου και τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή παρευρέθηκε μαζί με την κόρη της, Μάρθα, για να τον ακούσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.