Ντούρος και στα 90 του! Κ. Γκουσγκούνης: «Θέλω να ξανά παίξω σε ταινίες»

Τι και αν έχει πατήσει τα 90 του; Τι και να πριν από λίγο καιρό είχε προβλήματα με την υγεία του; Ο Κώστας Γκουσγκούνης θέλει να γυρίσει ξανά ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό πορνό σε μία περίοδο που η ερωτική βιομηχανία στην Ελλάδα ήταν ταμπού…

Πλέον στα 90 του χρόνια έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την ενεργό… δράση, ενώ πριν από λίγο καιρό πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία του.

Ωστόσο, πλέον είναι μια χαρά και δεν το βάζει κάτω. Αντιθέτως ευελπιστεί να επιστρέψει εκ νέου στις ταινίες, καθώς το τηλέφωνό του χτυπάει συνέχεια για προτάσεις.

«Έχω προτάσεις, αλλά…»

Μιλώντας σε εφημερίδα, ο ίδιος επεσήμανε τον λόγο που δεν έχει προχωρήσει κάτι μέχρι στιγμής…

«Φυσικά και έχω προτάσεις ακόμα και σήμερα για να παίξω στον κινηματογράφο, αλλά δεν πάω. Γιατί εγώ ζητάω τα χρήματα μπροστά, ενώ εκείνοι θέλουν αν πληρώσουν αφού βγει στις αίθουσες η ταινία», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα εάν έχει το κουράγιο, λόγω ηλικίας, να παίξει ξανά σε ταινία απάντησε: «Φυσικά και έχω το κουράγιο. Γιατί όταν κατέχεις τη δουλειά τεχνικά και ως ηθοποιός, συμβιβάζεσαι με τον σκηνοθέτη. Εγώ έπαιξα και σε ποιοτικές ταινίες και σε αισθησιακές. Και, δεν σου κρύβω, ο κινηματογράφος με βοήθησε σε όλα τα είδη του. Ήταν για εμένα βιοποριστικό επάγγελμα. Στην ουσία, ήταν μία καλή περιπέτεια μέσα στη ζωή μου το σινεμά».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.