Γκάφα ΟΛΚΗΣ της ΕΡΤ: Πέθανε Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά!

Αίσθηση προκάλεσε η γκάφα ολκής που υπέπεσε νωρίς σημέρα το πρωί η ΕΡΤ «πεθαίνοντας» τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά
Στη σελίδα του Αρχείου της ΕΡΤ στο Facebook ανέβηκαν νωρίς το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των δύο κορυφαίων δημιουργών, του Μίκη Θεοδωράκη και της Ειρήνης Παππά. Το ένα ανέφερε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πέθανε σήμερα και το άλλο είχε τίτλο «Στη μνήμη της Ειρήνης Παππά».

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΕΡΤ ζήτησε να διεξαχθεί ΕΔΕ για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.