Μαρία Κίτσου: «Εχω κοινά με την Ελένη από τις Αγριες Μέλισσες» – Τι είπε για την κατάθλιψη…

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η «Ελένη» από τις Αγριες Μέλισσες, Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου, η δυναμική «Ελένη» από τις Αγριες Μέλισσες,  παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάθλιψη που είχε περάσει, για τον πατέρα της αλλά και για το σίριαλ που την ανέδειξε, τις «Αγριες μέλισσες».

Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι είναι «τσαμπουκάς» και μάλιστα δεν έχει διστάσει να παίξει και ξύλο λόγω της «γουρούνας» της: «Εχω κοινά με την «Ελένη» από τις «Άγριες Μέλισσες». Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο» είπε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Αναφορικά με την κατάθλιψη, η Μαρία Κίτσου είπε: «Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.