Αυτό δεν το περίμενες: Kι όμως το 10% των εργαζομένων έχει έρθει σε «επαφή» με το αφεντικό τους!

Τα παιχνίδια εξουσία και τις «ιδιαίτερες» σχέσεις που αναπτύσσονται σε εργασιακούς χώρους σκιαγραφεί μια νέα έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική, καταγράφοντας της συχνότητας… «επαφής» 2 χιλιάδων ανθρώπων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η New York Post, περισσότεροι από ένας στους δέκα Αμερικανούς έχουν κάνει σeξ στο γραφείο, το 14% των ερωτηθέντων έχουν δοκιμάσει εpωτικά παιχνίδια στο χώρο εργασίας τους, με το 10% εξ’ αυτών να έχει έρθει σε «επαφή» με τον/την διευθυντή/διευθύντρια. Το 19% του δείγματος, δηλαδή 1 στους 5 εργαζομένους, πιάστηκαν στα «πράσα».

Οι συναισθηματικές ή σωματικές «περιπτύξεις» στον εργασιακό χώρο τονώνουν το ηθικό των εργαζομένων, καθώς το 92% των ερωτηθέντων δηλώνει ενθουσιασμένο που πάει στη δουλειά του όταν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι.

Η νέα έρευνα, που διεξήχθη από το κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών «Sex EdenFantasys», διαπιστώνει ότι το 70% των ερωτηθέντων που έχουν ζήσει ένα εpωτικό ειδύλλιο στο χώρο εργασίας, το κράτησαν κρυφό. Την ίδια στιγμή, 1 στους 10 Αμερικανούς έχει έρθει σε «επαφή» με το αφεντικό τους. Και μάλιστα, το 34% επιδόθηκε σε… περιπτύξεις με τον διευθυντή μόνο και μόνο για να ανέβει στην ιεραρχία.

Τα ειδύλλια στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι, καθώς σχεδόν ένας 1 στα 5 (το 17%) χάνει την δουλειά του. Άλλωστε, το 60% όλων των εpωτικών σχέσεων που γεννιούνται στο χώρο εργασίας έχουν διαλυθεί μέσα σε 12 μήνες.

Ο χώρος εργασίας αποδεικνύεται η «καλύτερη προξενήτρα» αφού σύμφωνα με το Tinder, το πιο δημοφιλές dating app, ένα στα τέσσερα ειδύλλια στον εργασιακό χώρο έχει αίσιο τέλος με παπά και με κουμπάρο.. Αλλά είναι πιθανόν και να μην έχει happy end αφού το 34% των εpωτικών σχέσεων στο χώρο εργασίας αφορά παντρεμένους ή αρραβωνιασμένους, όπως γράφει το healthpharma.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.