Κώστας Χαρδαβέλλας: Περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και συγκινεί!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας συγκίνησε στην τελευταία συνέντευξη του

«Είμαι 42 χρόνια στην τηλεόραση»

«Είμαι 42 χρόνια στην τηλεόραση με 20 διαφορετικές εκπομπές» σημείωσε  ο Κώστας Χαρδαβέλλας. «Εκπομπές από το διάστημα και την αναζήτηση χαμένων ανθρώπων μέχρι το πολιτικό ρεπορτάζ. Η πιο αγαπημένη μου εκπομπή, όμως, είναι οι Ρεπόρτερς. Μας έχει σφραγίσει.»

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν όταν έκανα εκπομπή…»

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν όταν έκανα εκπομπή, μόλις είχα τελειώσει τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο που είχα, το 2009 στο Alter. Έκανα τις χημειοθεραπείες το καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη, ενώ μου έλεγαν οι γιατροί να πάω στο σπίτι για έξι μήνες, πήγα και έκανα εκπομπή στην τηλεόραση. Τον Αθέατο Κόσμο. Τρεις ώρες όρθιος, άσπρος, έχοντας χάσει σαράντα κιλά και έτοιμος να πέσω κάτω. Ήθελα να δείξω όμως, στον εαυτό μου πρώτα, ότι δεν είμαι άρρωστος» δήλωσε συγκινημένος ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Όταν έκαναν τη διάγνωση οι γιατροί, ήταν κακός καρκίνος. Στις αμυγδαλές και στους λεμφαδένες. Δεν ήταν αστεία ιστορία. Αλλά εγώ πήρα τη Μαρία και τον Κωνσταντίνο και πήγαμε στην Πάρο» είπε κλείνοντας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.