Ραγδαίες εξελίξεις με τη Μενεγάκη: Οι σκληρές διαπραγματεύσεις, ο «άσσος στο μανίκι» και το έντονο παρασκήνιο – Για πού βάζει «πλώρη» η ωραία Ελένη!

Το παιχνίδι έχει αρχίσει να παίζεται πλέον χοντρά. Ήταν θέμα χρόνου ο Alpha να κάνει διαρροή για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη και μάλιστα σε έγκριτο μιντιακό site ώστε αυτή να μην επιδέχεται αμφισβήτηση. «Κάτσε Αργυρώ μου, μαζί θα φύγουμε», «Οι αλλαγές όταν πρέπει να γίνονται θα γίνονται».

Ούτε ανήμερα ούτε δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων εκπομπή, ούτε καν μαγνητοσκοπημένη.
Εξαντλήθηκε η υπομονή στον Alpha και κάπως έτσι έγινε η διαρροή για μείωση του μισθού της παρουσιάστριας στο 1/3 αυτών που λαμβάνει σήμερα αλλά και ενδεχόμενη αλλαγή ζώνης.

Που και αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι. Σε ένα σημείο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήταν κατά τη γνώμη μου λάθος.
Ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τον Γενάρη. Καλό Απρίλη και βλέπουμε. Δεν πρόκειται ο Alpha να εγκλωβιστεί σε καταστάσεις.

Το ίδιο έγινε άλλωστε και με την Βίκυ Χατζηβασιλείου που η τελική διαφωνία ήρθε Ιούλιο και αφού είχε τελειώσει το συμβόλαιό της.

Η Μενεγάκη βέβαια «παλιά» σε αυτά θα προσπαθήσει να προλάβει καταστάσεις. Και να έχει διάδοχη πρόταση στα χέρια της από άλλο σταθμό πολύ νωρίτερα ώστε να την χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό όπλο.

Η πόρτα του Mega μάλλον είναι ανοιχτή γι’ αυτήν όμως εκεί τα λεφτά θα είναι σαφώς λιγότερα. Ίσως κάτω και από την πρόταση που σκοπεύει να της κάνει ο Alpha.

Όμως η Ελένη σκοπεύει αν πάει στο νέο κανάλι να πάρει μαζί και τους χορηγούς της. Και εκεί θα παιχτεί όλο το καλοκαιρινό παιχνίδι. Τι ποσοστό θα πάρει η Ελένη από τα πακέτα που θα φέρει η ίδια…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.