Δύσκολες ώρες για Βασίλη Χαλακατεβάκη: Η μάχη του ηθοποιού με 2 καρκίνους!

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγεία του και όχι μόνο, μίλησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», ενώ δεν παρέλειψε να μνημονεύσει και την περίοδο που παιζόντουσαν οι «Απαράδεκτοι».

«Επιστρέφω στο Καφέ της Χαράς, γνωστός ως Πουλόπουλος, που θα το κάνουμε με πολύ χαρά. Στην αρχή όταν με ενημέρωσε ο Χάρης Ρώμας, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, μετά άρχισαν να βγαίνουν φήμες, ωστόσο έλεγα ότι θα είναι αρβύλα.

Το συναίσθημα είναι λες και πήγαμε στα σπίτια μας. Λείπαμε για λίγο και τώρα γυρίσαμε πίσω», ήταν τα λόγια του για τη σειρά που επιστρέφει.

Όσον αφορά τους Απαράδεκτους, τόνισε: «Στους Απαράδεκτους μπήκαμε με μία άγνοια κινδύνου. Μπήκαμε και δεν ξέραμε τι θα μας συμβεί.

Όταν μετά από λίγο καιρό άρχισαν να γίνονται τεράστια νούμερα και ο κόσμος να τρακάρει γιατί μας έβλεπε στο δρόμο, ακόμα και με εμένα, που δεν ήμουν και από τους βασικούς».

Όσον αφορά πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ανέφερε:

«Τα δύσκολα πλέον περάσανε. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύσκολα. Πέρασα δύο καρκίνους, έναν στο παχύ έντερο και έναν με μετάσταση στον πνεύμονα το 2009/10 έγινε αυτό και έπαιζα χωρίς μία αίσθηση λόγω των χημειοθεραπειών.

Αυτά δεν πρέπει να κρύβονται και καλό είναι οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.