Η πανέμορφη Ρωσίδα που μοιάζει στη Λάρα Κρόφτ, είναι αθλήτρια του Κέρλινγκ (ΦΩΤΟ)

Το Κέρλινγκ είναι το άθλημα που παίζεται στον πάγο και ένας αθλητής ρίχνει μια σιδερένια (σαν) μπάλα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες καθαρίζουν γρήγορα με σκούπες τον πάγο για να κατευθύνουν αυτή την (σαν) μπάλα στο κέντρο του στόχου.

Το άθλημα αυτό παίζεται ιδιαιτέρως στις βόρειες χώρες και τη Ρωσία.

Η Άννα Σιντόροβα είναι μια αθλήτρια του Κέρλινγκ. Σε κάθε αγώνα της ομάδας της ο κόσμος συρρέει για να την παρακολουθήσει και βέβαια λίγη σημασία δίνει στον αγώνα. Η Άννα είναι μια πανέμορφη γυναίκα με καταπληκτικές ομοιότητες με την ηρωίδα του Tomb Rider Λάρα Κρόφτ. Τόσο στο κορμί όσο και στο πρόσωπο.

Η ίδια γνωρίζει για την ομοιότητα της και σε κάθε συνέντευξη της το εκμεταλλεύεται λέγοντας πως κάποια στιγμή θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο Tomb Rider. Πάντως σαν αθλήτρια η Άννα είναι καλή και μάλιστα όπως λένε τα ρωσικά ΜΜΕ ήταν εκείνη που είχε οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας το 2018 στους χειμερινούς ολυμπιακούς.

Απολαύστε την

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.