Η καταστροφή ενός θρύλου… Κατάσχουν και την ιστορική «Αθηναία» του Παπαργυρόπουλου στο Κολωνάκι! Τα έχασε όλα ο άνθρωπος που άλλαξε τη νύχτα…

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αναμφισβήτητα είναι ένα όνομα «κεφάλαιο» στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, που έφτιαξε καριέρες και πρώτα ονόματα και που έζησε μεγαλειώδεις στιγμές δίπλα στα κορυφαία πρόσωπα του καλλιτεχνικού και όχι μόνο χώρου.

Όταν η κρίση χτύπησε τη διασκέδαση, ο Παπαργυρόπουλος αποσύρθηκε έχοντας ήδη μεγάλες οικονομικές απώλειες. Κάποια στιγμή, με ό,τι του είχε απομείνει αφού στο μεταξύ είχε χάσει για χρέη μια τεράστια ακίνητη περιουσία με σπίτια στο Λονδίνο κλπ, αποφάσισε να κάνει μια επένδυση στη γενέτειρά του, το Πολύδροσο και να κάνει την Αράχωβα «Μύκονο του χειμώνα». Δεν του βγήκε με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ολοκληρωτικά κατεστραμμένος.

Όπως είπε αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτές τις μέρες κατάσχεται και το τελευταίο του μαγαζί, η ιστορική «Αθηναία» στο Κολωνάκι και θα πλειστηριαστεί για 500.000 ευρώ, ενώ η αξία του ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια. Ωστόσο, όπως είπε, δεν το βάζει κάτω και τώρα κάνει μια προσπάθεια να ανοίξει ένα μαγαζί στη Γλυφάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.