Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου!

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Ξέρετε καλά πως, όσο δυναμικοί και αν είστε ή θέλετε να δείχνετε, έχετε ανάγκη από ειλικρίνεια, αμοιβαίο σεβασμό και ζεστασιά. Πιστέψτε σε εσάς και στη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι μέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε. Μην πιέσετε καταστάσεις όπου δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να αντεπεξέλθετε και με κανέναν τρόπο μη δανειστείτε χρήματα, καθώς δεν θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε την αμυντική και επιθετική στάση σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Εκφράστε εάν θέλετε τα παράπονά σας στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά θυμηθείτε πως ήρθε επιτέλους ο καιρός να σοβαρευτείτε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μια και η τύχη φαίνεται πως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αναπτύσσοντας παράλληλα τον κοινωνικό σας κύκλο. Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν, χωρίς να τις έχετε προκαλέσει, θα σας ικανοποιήσουν και θα σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με εντάσεις τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί ενδέχεται η ψυχολογία σας, που δεν θα βρίσκεται στα καλύτερά της, να επηρεάσει επικίνδυνα τον συναισθηματικό σας τομέα και να σας σπρώξει σε αλλαγές που δεν χρειάζεστε. Μη δημιουργείτε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που ακολουθούν για να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων, επειδή σχετίζεστε μαζί τους, να γίνουν και δικά σας. Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις για διάφορα θέματα, ακόμα και αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά. Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό για να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα βρεθούν σε άμεση προτεραιότητα, περιορίζοντας σημαντικά την ελευθερία σας. Αφήστε κατά μέρος τις βαριές σκέψεις και αναπτύξτε την επικοινωνία σας, τις ανταλλαγές απόψεων και τις επισκέψεις.

ΛΕΩΝ: Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος. Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά, ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε έναν νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή. Δείξτε εμπιστοσύνη και αφοσίωση στον σύντροφό σας, γιατί, εκτός του ότι το έχει ανάγκη, είναι και απαραίτητο για να είναι υγιής η σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, για να βρει και πάλι τον ρυθμό του. Θα έχετε και περίεργες διαθέσεις και συναισθήματα, ενώ θα πρέπει τα μηνύματα που θα σας δώσει η διαίσθησή σας να τα αγνοήσετε. Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας δώσουν φιλικά πρόσωπα και δώστε και εσείς, εάν σας ζητηθεί, ιδιαίτερα όταν κάποιοι από αυτούς σας στάθηκαν στο παρελθόν. Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και βρείτε τα κοινά σημεία που έχετε με τους άλλους για να είναι η μεταξύ σας συνεργασία πρόσφορη και επικερδής.

ΖΥΓΟΣ: Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του. Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Τώρα, εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Εάν χρειαστεί, αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δυο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι, με εξαίρεση το πρώτο δεκαήμερο, όπου θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τα οικονομικά σας σχέδια και θέματα της καθημερινότητας, στη συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε πίσω σας την απομόνωση και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Εχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνης σας. Δώστε περισσότερη έμφαση στον ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε. Εχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση το να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς για τους οποίους τρέφετε ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τελειώνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο, και σας αφήνεται ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μην τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό χώρο θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις, που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρόλο που οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους, που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.