Στην εντατική ο Alain Delon – Κρίσιμες για την υγεία του οι επόμενες ημέρες!

Δύσκολες στιγμές περνάει το τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός Alain Delon, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες, αλλά η οικογένειά του θέλησε να το κρατήσει κρυφό για λίγο, προκειμένου να δει το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο ηθοποιός ξεπέρασε τον αρχικό κίνδυνο, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στην εντατική μονάδα για ακόμα τρεις εβδομάδες.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάστασή του σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία. Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί. Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με τους γιατρούς. Έφυγε για την Ελβετία και ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο γιος του ηθοποιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.