Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (30/7/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (30/7/2019)

Κριός
Έντονα συναισθηματική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας κάνει να βγάλετε ένα παράπονο, καθώς θα νιώσετε πως όσο και αν προσπαθείτε είτε για την οικογένεια σας, είτε για την δουλειά σας, κανένας δεν είναι ευχαριστημένος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη του σύνδρομο του καλού παιδιού και να μάθετε να βάζετε όρια.

Ταύρος
Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πείσετε τους άλλους ότι τα νέα σχέδια σας μπορούν άμεσα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλά να αποδεχτείτε την πρόκληση…

Δίδυμοι
Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, και να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές, εάν πρώτα δεν είστε συνεπείς στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. λογαριασμούς).

Καρκίνος
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι τόσο ο/η σύντροφος σας όσο και οι συνεργάτες σας είναι πολύ αυστηροί και απαιτητικοί μαζί σας. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, απλά εσείς θέλετε να τους ευχαριστήσετε όλους , με αποτέλεσμα να αφήνετε πίσω τις δικές σας ανάγκες.

Λέων
Αρκετά αγχωμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα ενισχύσει το άγχος και την εσωτερική σας ανησυχία γύρω από το επαγγελματικό σας μέλλον. Και αυτό όχι γιατί δεν είστε καλοί στην δουλειά σας, αλλά γιατί ξέρετε πολύ καλά μέσα σας, ότι σύντομα θα πρέπει να κάνετε αλλαγές. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι μόνο μέσα από τις αλλαγές έρχεται η εξέλιξη.

Παρθένος
Με την κοινωνική σας ζωή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο αυστηροί με τους φίλους σας και αν χρειαστεί να τους βάλετε όρια, καθώς υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι προσπαθούν να ανακατευτούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ζυγός
Σε δίλλημα , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα μεγεθύνει μέσα σας πάρα πολύ το δίλημμακαριέρα ή οικογένεια. Και αυτό θα γίνει για ένα και μόνο λόγο, μιας και η οικογένεια σας θα σας εκφράσει πολύ έντονη κριτική για το γεγονός ότι αφιερώνετε πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ότι τους παραμελείτε.

Σκορπιός
Συγκρατημένα αισιόδοξοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας ωθήσει να είστε ακόμα πιο προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Άλλωστε , είστε από τους ανθρώπους που ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να φυλάτε τα μυστικά σας.

Τοξότης
Στο επίκεντρο της προσοχής , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν τα οικονομικά σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τις οικονομικές σας συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας όσοι από εσάς προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία είναι ότι υπάρχει πιθανότητα στην αρχή να μην δείτε τα κέρδη που υπολογίζατε.

Αιγόκερως
Για άλλη μια φορά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε στους άλλους το πόσο αυστηροί είστε. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να γίνετε αυστηροί τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας και να τους δείξετε τι σημαίνει η έννοια των ορίων.

Υδροχόος
Αρκετά αγχωμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα ενισχύσουν το άγχος και την ανασφάλεια που έχετε στην δουλειά σας, μιας και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι πολλές, ενώ ο χρόνος που απομένει για να τις ολοκληρώσετε πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι πολύ λίγος.

Ιχθείς
Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Ιχθύες. Βέβαια, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, θα σας κάνει να δυσανασχετήσετε με την συμπεριφορά ορισμένων φίλων σας, οι οποίοι θεωρείτε ότι είναι ιδιαίτερα αυστηροί μαζί σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι αυτοί που μας αγαπούν πραγματικά δεν μας χαϊδεύουν τα αυτιά.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.