Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (29/7/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (29/7/2019)

Κριός
Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό, θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές στην πορεία υλοποίησης ενός φιλόδοξου δημιουργικού σχεδίου, οι οποίες θα σας ενεργοποιήσουν . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας με τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο. Το μόνο σίγουρο για εσάς είναι ότι οι αλλαγές όχι μόνο δεν σας τρομάζουν, αλλά σας ενεργοποιούν, άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει Ουρανός.
Ταύρος
Ο ρόλος του πρωταγωνιστή , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δεν θα σας είναι σήμερα και τόσο ευχάριστος . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας τον Ουρανό, θα σας δυσκολέψει αρκετά και θα σας προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Αυτός ο εκνευρισμός αλλά και η στάση σας απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.
Δίδυμοι
Ιδιαίτερα κτητικοί και αμετακίνητοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία σας με τα φιλικά σας πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους προσπαθήστε να αποφύγετε να είστε άκαμπτοι και αμετακίνητοι στις θέσεις και στις απόψεις, γιατί στο τέλος το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στεναχωρηθείτε.
Καρκίνος
Ιδιαίτερα αποφασιστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με το Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές σε μια επαγγελματική συμφωνία με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές και στα οικονομικά δεδομένα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και αλυσιδωτές αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.
Λέων
Υπάρχουν στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που ο πρωταγωνιστικός ρόλος, σας δυσκολεύει. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές και ρήξεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και στην δημόσια εικόνα σας. Αυτή η κατάσταση θα έχει ως αποτέλεσμα να μπείτε στην διαδικασία και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην καριέρα σας οι οποίες θα σας βγάλουν από την πεπατημένη και θα σας ωθήσουν να εξελιχθείτε.
Παρθένος
Με τα μελλοντικά σας σχέδια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στην πορεία υλοποίησης ενός επαγγελματικού σας σχεδίου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό η συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου που βρίσκεται μακριά να σας προβληματίσει.

Ζυγός
Ένα από τα πράγματα που σας νοιάζει, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η δημόσια εικόνα σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στις οικονομικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην επιτρέψετε σε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να ανακατευτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις, ώστε να μην εκτεθείτε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.
Σκορπιός
Την ικανότητα σας να επιβιώνετε σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα χρειαστεί να δείξετε σήμερα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήξεις σε αυτές. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση και αλλάξετε ορισμένους συνεργάτες σας οι οποίοι δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Τοξότης
Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε νέες προκλήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, από τη μια πλευρά θα σας φέρει νέες ευθύνες με αποτέλεσμα να πιεστείτε, ενώ από την άλλη πλευρά, θα προκαλέσει αρκετές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, οι οποίοι νιώθουν ότι τους παρακάμπτετε.
Αιγόκερως
Ιδιαίτερα απαιτητικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι μαζί σας σήμερα οι συνεργάτες σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να δημιουργήσει εμπόδια στην πορεία υλοποίησης μιας δημιουργικής σας ιδέας. Εάν δεν θέλετε, να διακινδυνέψετε μια οικονομική σας συνεργασία είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να βρείτε νέες ιδέες πάνω στις οποίες θα προσαρμόσετε την αρχική.
Υδροχόος
Αυτό που θα πρέπει να μάθετε, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι πως να γίνετε πιο πρακτικοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει τριγμούς και αιφνιδιαστικές αλλαγές σε μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, αντί να κλειστείτε στο καβούκι σας να αρπάξετε την ευκαιρία και να εξελιχθείτε.
Ιχθείς
Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία καθώς θα υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώθετε ότι με τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα. Το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτικό.

Πηγή: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.