Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (19/7/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (19/7/2019)

Κριός
Αρκετές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετεπρωτοβουλίες και να συζητήσετε με φίλους τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ, η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τις υποθέσεις που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και τα θέματα ενός ακινήτου. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες.

Ταύρος
Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία, να δείτε με πιο τρόπο μπορείτε να προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Πολύ σημαντική όμως θα είναι για εσάς και η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία θα επαναφέρει συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση. Ενώ, δεν θα λείψουν οι αναβολές ή οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας ή σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως την οποία συνεχώς αναβάλατε. Επίσης η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενεργοποιήσει και πάλι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από καιρό και είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι καλή για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

Καρκίνος
Για άλλη μια μέρα ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Και αυτό γιατί, για άλλη μια φορά θα υποδεχτείτε τον πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο σας. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις ιδέες σας και να αποφασίσετε ποιες από αυτές μπορούν άμεσα να γίνουν πράξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας τα θέματα που σας απασχολούν και να τα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Λέων
Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες . Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να κάνετε ένα βήμα πίσω και αποτραβηχτείτε από τα φώτα με σκοπό να ηρεμήσετε και να ξαναδείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχετε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς σας.

Παρθένος
Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βάλετε σήμερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή και στην φυσική σας κατάσταση. Ενώ, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βάλει στην διαδικασία να τσεκάρετε με προσοχή τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας και να σιγουρευτείτε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιους όχι.

Ζυγός
Την τύχη με το μέρος σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει και πάλι στο επίκεντρο της προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξαναδείτε μια επαγγελματική πρόταση, και να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν ώστε να βελτιώσετε την εικόνα σας.

Σκορπιός
Νέα όρια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βάλετε σήμερα οι Σκορπιοί .
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να γίνετε πιο αυστηροί με τους αγαπημένους σας μιας και ήρθε η στιγμή να μάθουν ότι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Ενώ από τη άλλη πλευρά, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να επανασχεδιάσετε ένα ταξίδι με τον/ την σύντροφο σας το οποίο είχε αναβληθεί.

Τοξότης
Ημέρα έντονης κινητικότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, έχει στο μενού της για εσάς αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Ενώ από την άλλη πλευρά, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει ξαναδείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) και να βρείτε νέες εναλλακτικές λύσεις. Ενώ, είναι πιθανό να σας επιστραφούν και χρήματα που σας χρωστάγανε.

Αιγόκερως
Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σπατάλες. Ενώ, η επιστροφή του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο προσοχή σας τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αυτή την χρονική περίοδο ως ευκαιρία για να ξαναδείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και να αποφασίσετε ποιες από αυτές αξίζει να κρατήσετε.

Υδροχόος
Η λέξη που ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι δράση. Η παρουσία για άλλη μια μέρα της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας κάνει ακούραστους. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει πάλι μερικές από τις ευθύνες που είχατε στο παρελθόν. Επίσης κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας και να αποφύγετε καταστάσεις που θυμίζουν σπασμένο τηλέφωνο.

Ιχθείς
Σε μυστικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι . Ενώ, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες, με σκοπό να γίνουν πιο λειτουργικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε έναν έρωτα από το παρελθόν.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.