Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (18/7/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (18/7/2019)

Κριός
Με καλύτερη διάθεση , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται αρκετές ευχάριστες στιγμές. Επίσης σήμερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας παρασύρει στον κόσμο του ονείρου. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα οραματιστείτε τόσο το προσωπικό σας μέλλον όσο και το μέλλον της οικογένειας σας, και πάνω σε αυτό θα χτίσετε τα σχέδια σας.

Ταύρος
Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Σελήνη, θα βγάλει στην επιφάνεια το άγχος που έχετε για την εξέλιξη της καριέρας σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

Δίδυμοι
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Δίδυμους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, σας υπόσχεται ότι θα προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, από την οποία περιμένετε πολλά.

Καρκίνος
Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας . Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη χαρά τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα σε ένα ταξίδι.

Λέων
Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, θα κάνει πολύ έντονη μέσα σας την κόντρα των πρέπει με τα θέλω. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα, θα είναι η αφορμή για να παρασυρθείτε στη δίνη ενός νέου ερωτικού ειδυλλίου, μέσα στο οποίο θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει έντονες στιγμές αισθησιασμού και ερωτικών φαντασιώσεων.

Παρθένος
Περίεργη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους . Και αυτό γιατί, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στους φίλους σας, ενώ είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υψηλές προσδοκίες γύρω από την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Ζυγός
Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας. Επίσης σήμερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, είναι πιθανό να περάσετε από συνέντευξη σε μια εταιρία που χρόνια ονειρευόσασταν.

Σκορπιός
Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα ενός ακινήτου. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσάς αφού θα σας βοηθήσει όχι μόνο να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας αλλά παράλληλα να βρείτε τρόπους για να την προβάλετε.

Τοξότης
Πολλές επαφές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες.
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε πολλές συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας και να νιώσετε πιο ήρεμοι και χωρίς έγνοιες.

Αιγόκερως
Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς με τους αγαπημένους σας. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας και να δείξετε την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας την οποία συνήθως κρύβετε πίσω από το αυστηρό σας ύφος.

Υδροχόος
Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την προσοχή των συναδέλφων σας με τα καλά σας αποτελέσματα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι για να συντηρήσετε την επιτυχία σας θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά.

Ιχθείς
Στον κόσμο του ονείρου, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ταξιδεύετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας δίνοντας σχήμα και μορφή στις εμπνευσμένες ιδέες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συναντήσετε τον ιδανικό έρωτα.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.