Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (15/7/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (15/7/2019)

Κριός
Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές, εξαιτίας του ταπεραμέντου σας, οι άλλοι σχηματίζουν μια άλλη εικόνα για εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς, και να ακούσετε τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε με επιτυχία μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως η οποία σας απασχολεί καιρό, και την οποία συνεχώς αναβάλλατε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δίδυμοι
Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ, για την καλύτερη επίλυση τους ίσως χρειασθεί να ζητήσετε την βοήθεια ενός ειδικού, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σωστά. Το πιο σημαντικό όμως είναι να προσπαθήσετε να είστε συνεπείς.

Καρκίνος
Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να εκφράσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να προσπαθήσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας χωρίς μελοδραματισμούς.

Λέων
Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με προσοχή το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σας τόσο στο χώρο της εργασίας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Όσο και αν δεν σας αρέσει, πρέπει να το κάνετε , αν θέλετε να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί.

Παρθένος
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε στους φίλους σας ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, τονίζοντας ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

Ζυγός
Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και την ανανέωση της εσωτερικής του διακόσμησης, και να δώσετε νέο χρώμα και την αίσθηση της θαλπωρής στο χώρο σας. Άλλωστε, το καλό σας γούστο και η αγάπη σας στην αρμονία σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Σκορπιός
Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες συζητήσεις και πολλές μετακινήσεις. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας, ενώ, οι φίλοι σας θα σπεύσουν να ζητήσουν τις συμβουλές σας για να λύσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν στην καθημερινότητας τους.

Τοξότης
Με τα αποκτήματα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί με ότι και όποιον θεωρείτε δικός σας. Η στάση σας αυτή θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους γύρω σας, καθώς δεν σας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα νιώσουν δίπλα σας ασφάλεια.

Αιγόκερως
Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, όχι μόνο σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα ανήκει δικαιωματικά σε εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να γίνουν όλα γρήγορα είναι πιθανό, είτε να είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι, είτε να είστε πιεστικοί απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Υδροχόος
Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώθετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Και επειδή δεν μπορείτε να μένετε άπραγοι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Ιχθείς
Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε. Η πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια εκδήλωση θα σας γεμίσει χαρά, ενώ, ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο είναι πολύ πιθανό να τραβήξει την προσοχή σας.

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.