Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (8/7/2019)

Τι αποκαλύπτει το ζώδιό σου για εσένα σήμερα (8/7/2019)

Κριός
Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι βαρετή. Αρχικά, η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μπορεί να λειτουργήσει θετικά για εσάς τους Κριούς, αφού, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές. Ενώ, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να βρείτε πρακτικούς τρόπους για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, γιατί στο βωμό της ειλικρίνειας είναι πιθανό τα σχόλια που θα κάνετε στα αγαπημένα πρόσωπα να είναι περισσότερο καυστικά από ότι μπορούν να αντέξουν.

Ταύρος
Αρκετά περίεργη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ότι έχει σχέση με την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι στις οικογενειακές συζητήσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον καινούργιο ένοικο του ζωδίου σας τον Ουρανό, υπόσχεται ότι θα σας ωθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία όχι μόνο τις πιο εκκεντρικές σας απόψεις, αλλά και να αλλάξετε και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις σας. Ο εκφραστικός σας λόγος και η γλυκύτητα σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσουν να ξαναδείτε τα θέματα που αφορούν το ακίνητο σας, ενώ δεν αποκλείεται να κάτω από την επιρροή της όψης να ανέβουν λιγάκι οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και στα οικεία σας πρόσωπα καθώς νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν.

Δίδυμοι
Με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενεργοποιήσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία , γιατί είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πρέπει και να παρεξηγηθείτε, ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας γιατί θα είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να δείτε την ουσιαστική ομορφιά των πραγμάτων. Επίσης, Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, ο οποίος σήμερα ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει την βιασύνη και την ανυπομονησία σας με αποτέλεσμα είτε να σας παρασύρει σε βιαστικά συμπεράσματα, είτε να σας κάνει επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Καρκίνος
Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας νέας οικονομικής συνεργασίας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε στην οριστική συμφωνία. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα δώσει νέα πνοή στην ζωή σας, και αυτό γιατί είναι πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα , από την μια πλευρά είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις σε μια οικονομική συνεργασία, ενώ από την άλλη πλευρά σε αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες.

Λέων
Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα σε εσάς τους Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξαναδείτε ποια από τα σχέδια σας αξίζουν να γίνουν πράξη. Ενώ κατά τη διάρκεια του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ακριβείς σε αυτά που λέτε και γράφετε ώστε να αποφύγετε τις παρανοήσεις. Επίσης, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας γιατί οι αναβολές και οι καθυστερήσεις τις επόμενες ημέρες θα είναι μέσα στην καθημερινότητα σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε βιαστικές αποφάσεις.

Παρθένος
Ημέρα απολογισμού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Παρθένους. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, πριν προχωρήσετε στην πρακτική εφαρμογή τους, ενώ είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ζητήσει επανασύνδεση. Από την άλλη πλευρά, Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου , με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε συμμάχους μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο από το εξωτερικό το οποίο θα σας συναρπάσει. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής , ο οποίος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα ωθήσει να ξαναδείτε πια από τα σχέδια σας μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή και ποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται να κάνετε.

Ζυγός
Δραστικές κινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αρχίσετε να κάνετε εσείς οι Ζυγοί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βάλει στην διαδικασία να τσεκάρετε φίλους και συνεργάτες, ενώ είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας, ενώ σας υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα λάβετε και οικονομική επιβράβευση. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα κάνει ιδιαίτερα δυναμική την παρουσία σας στον κοινωνικό σας κύκλο, ωστόσο, είναι πιθανό εξαιτίας του ενθουσιασμού σας να σας παρασύρει και να αξιολογήσετε με λάθος τρόπο ορισμένους ανθρώπους.

Σκορπιός
Ημέρα για γερούς λύτες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η ανάδρομη πορεία πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δοκιμάσει την ψυχραιμία και την υπομονή σας, καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις σε συμφωνίες που θεωρούσατε σίγουρες. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου , με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται νέες γνωριμίες και ξαφνικούς έρωτες με άτομα, τα οποία θα ταράξουν τα νερά σας και θα αλλάξουν την Κοσμοθεωρία σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας και οι οποίες θα φαίνονται ότι πηγαίνουν καλά , το πιθανότερο είναι να μην καταλήξουν σε οριστικές συμφωνίες.

Τοξότης
Αναβολές στο πρόγραμμα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης των σχεδίων σας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να χρειαστεί να μεταθέσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι για λίγο αργότερα. Επίσης, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας. Οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε θα έχουν και την ανάλογη οικονομική επιβράβευση. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να ανατρέψει τα σχέδια σας και να χρειαστεί να αναβάλετε ένα προγραμματισμένο ταξίδι για λίγο αργότερα.

Αιγόκερως
Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν τα οικονομικά σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους όρους μιας οικονομικής συνεργασίας ή ενός οικονομικού διακανονισμού που κάνετε για τις οφειλές σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας φέρει μια απρόσμενη συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να φέρει απρόσμενες εξελίξεις σε μια οικονομική συνεργασία, λίγο πριν αυτή ξεκινήσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του/ της συντρόφου σας, γιατί τα σχόλια σας θα τον /την φέρουν σε δύσκολη θέση.

Υδροχόος
Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κατά τη διάρκεια της θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις ρίξεις και τις εντάσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν όσο είναι δυνατό, να αποφύγετε τις συζητήσεις που αγγίζουν ευαίσθητα θέματα. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει με την συμβολή της οικογένειας σας να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή η αλλαγή θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην απόδοση σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να πάρετε δυναμικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας.

Ιχθείς
Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες, Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αιτία ώστε η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας να είναι ηλεκτρισμένη, κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία και αρκετές παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κάνετε όσο αθόρυβα μπορείτε την δουλειά σας και να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος δεν είναι καλή για να προχωρήσετε σε ιατρικές εξετάσεις , γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε στα χέρια σας να είναι λανθασμένα. Από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να επικοινωνήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε εκεί που δεν το περιμένετε ένα νέο έρωτα. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες απαιτούν από εσάς ένα ιδιαίτερο δυναμισμό. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μερικές προστριβές με τους συναδέλφους σας. Ψυχραιμία!!!

ΠΗΓΗ: ipop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.