Άνω-κάτω με τους «Ράδιο Αρβύλα» στον ΣΚΑΪ! Τι ζητάει το κανάλι του Φαλήρου και γιατί δεν επιστρέφει ο Αντώνης Κανάκης. Έντονο παρασκήνιο…

Τους τελευταίους μήνες η σχέση του Αντώνη Κανάκη με το κανάλι του Φαλήρου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Δεν μπορεί να υπάρξει επιτυχής συνεννόηση ούτε και για τα στοιχειώδη προκειμένου να βγουν και πάλι στον αέρα οι «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βασικό πρόβλημα που δεν τους είδαμε τον Νοέμβριο όπως είχε αρχικά διαρρεύσει, είναι στην… ποσότητα! Δηλαδή, στο πόσες φορές την εβδομάδα θα βγαίνει η εκπομπή στον αέρα. Ο ΣΚΑΪ επιθυμεί τρεις φορές την αγαπημένη σατιρική εκπομπή και κάπου εκεί… κλωτσάει ο Κανάκης με αποτέλεσμα το χάσμα να παραμένει.

Ο Αντώνης θεωρεί πως δεν θα προλαβαίνει, πως θα πιεστεί πολύ εις βάρος τελικά της ποιότητας της εκπομπής, αφού χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά πίσω από τις κάμερες για να βγει το αποτέλεσμα που εκείνος θέλει. Συν του ότι ο ίδιος δεν έχει, όπως μάθαμε, καμία διάθεση να θυσιάσει χρόνο από την οικογένειά του η οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά του. Ειδικά τώρα που έκανε και τον γιο, οι στιγμές που λείπει από το σπίτι είναι δύσκολες. Για να δούμε, ποιος τελικά θα επικρατήσει; Θα δούμε στις οθόνες μας τον Μάρτιο τους «Ράδιο Αρβύλα» ή θα υπάρξει μια ακόμη αναβολή; Κυριακή κοντή γιορτή…

patkiout.gr

.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.