Χαμός στο θέατρο! Θαυμάστρια πασίγνωστου ηθοποιού αυνανιζόταν στην θέση της την ώρα της παράστασης!

Αν οι αντιδράσεις του κοινού είναι το πιο σημαντικό κριτήριο επιτυχίας για έναν ηθοποιό, τότε ο συγκεκριμένος πρέπει να νιώθει ευτυχισμένος για την θεατρική του απόδοση.

Και αυτό, διότι, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του twitter και των όσων γνωστοποίησαν εκεί άνθρωποι που πήγαν να δουν από κοντά τον πασίγνωστο ηθοποιό, μια από τις θαυμάστριές του αυνανίστηκε δύο φορές (!) καθώς τον παρακολουθούσε στο σανίδι.

“Κάθε φορά που ο Tom Hiddleston έλεγε κάτι… πικάντικο, η γυναίκα στην σειρά μας γέλαγε δυνατά, κάπως εκτός… συγχρονισμού με το υπόλοιπο κοινό”, γράφει ο σχολιαστής.

«Ο σύντροφός μου μπορούσε να νιώσει ένα ρυθμικό κτύπημα στο υποβραχιόνιο του από την γυναίκα στην διπλανή του θέση, μαζί με περιστασιακές χαμηλόφωνες φωνές. Η δόνηση στην θέση έγινε ολοένα και γρηγορότερη μέχρι να υπάρξει ένα ελαφρώς πιο δυνατό ‘Αχ’, και εκείνη να ανακαθίσει σε πιο όρθια στάση στο κάθισμά της και να γύρει το κεφάλι της πίσω και να κλείσει τα μάτια της”.

Αυτός πρέπει να ήταν μόνο ο πρώτος οργασμός, αφού η θαυμάστρια του Tom Hiddleston δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μεταξύ του Hiddleston και της συμπρωταγωνίστριάς του στο έργο, Zawe Ashton, όπου φιλιούνται με πάθος, έγινε το ίδιο ακριβώς σκηνικό.

«Το έργο ήταν πραγματικά θαυμάσιο και όλο το καστ απέδωσε θαυμάσια, αλλά ίσως να θέλετε να αποφύγετε το κάθισμα B-3», κατέληξε ο άνθρωπος που έκανε την αρχική ανάρτηση.

Ακόμα και ο Chris Pratt, που έπαιξε μαζί με τον Tom Hiddleston στο “Avengers: Endgame”, έσπευσε να σχολιάσει: “Αυτή είναι μια πολύ καλή κριτική αν θέλετε την γνώμη μου”, έγραψε στο twitter:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.