Ο Ζαχίρ κέρδισε τον καλύτερο τίτλο: Μια θέση στην καρδιά μας!

Ο Ζαχίρ κέρδισε τον καλύτερο τίτλο: Μια θέση στην καρδιά μας!

Της Κατερίνας Φραγκουλάκη

Ο Ζαχίρ συμπλήρωσε τη μικρότερη βαθμολογία και δυστυχώς έφυγε από τον διαγωνισμό. Ο παίκτης που μας εντυπωσίασε τόσο με το ταλέντο του στη μαγειρική όσο και με την προσωπικότητά του εγκατέλειψε την κουζίνα του διαγωνισμού. Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα, αποκάλυψε πως είχε διαισθανθεί την αποχώρησή του από το πρωί.

Ο διαγωνιζόμενος έζησε με πάθος το όνειρό του. Τα πιάτα του εντυπωσίασαν πολλές φορές του κριτές αλλά και το κοινό. Ξεπέρασε τον εαυτό του. Πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο, αντιμετώπισε τους αντιπάλους του, έχοντας ως γνώμονα την αγάπη, τον σεβασμό, τη φιλία.

Η ιστορία της ζωής του μας έκανε να δακρύσουμε. Στο πρόσωπο και στα λόγια του Ζαχίρ είδαμε όλους εκείνους, -ανεξαρτήτου γλώσσας, φυλής, ταυτότητας, ονόματος, χρώματος,- τους αγωνιστές που παλεύουν για τα όνειρά τους. Όλους εκείνους που τολμούν να είναι ο εαυτός τους. Όλους εκείνους που πετούν τη μάσκα και απλά προχωρούν. Γιατί δυστυχισμένος δεν είναι αυτός που η μοίρα «παίζει» παιχνίδια μαζί του, δυστυχισμένος είναι αυτός που δεν ξέρει τον τρόπο να «φλερτάρει» με τη δυσκολία. Άλλωστε ποτέ και για κανέναν ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.
Ο Ζαχίρ μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του φετινού Masterchef, κέρδισε όμως μια δυνατή θέση στις καρδιές και στο μυαλό μας και αυτό έχει σημασία.

Τα μηνύματα χιλιάδες στα social media, από τους θαυμαστές του. Μηνύματα αγάπης που ο Ζαχίρ θα «κουβαλάει» για πάντα στη «βαλίτσα» του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.