ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ: Για να αλλάξεις ζωή χρειάζεται μόνο τύχη

ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ: Για να αλλάξεις ζωή χρειάζεται μόνο τύχη

Στις 27 Ιουνίου κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία: «ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ», σε σκηνοθεσία και σενάριο: Φραντσέσκο Μιτσικε.
Μια κωμωδία που υπόσχεται γέλιο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Σερτζιο Καστελιτο και Σαμπρίνα Φεριλ.

Για να αλλάξεις τη ζωή σου χρειάζεται μόνο τύχη ή και ένα μεγάλο ψέμα..

.Ή μήπως τελικά και τα δυο;

Λίγα λόγια
O Σέρτζιο, ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός και η Σαμπρίνα, μια αποτυχημένη τραγουδίστρια είναι παράνομο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν μπορούν να χωρίσουν τους νόμιμους συζύγους τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Μία μέρα οι φίλοι του Σέρτζιο θέλοντας να τον εκδικηθούν για να τις χοντροκομμένες φάρσες του, τον κάνουν να πιστέψει ότι κέρδισε το jackpot του λαχείου. Ο Σέρτζιο χωρίς να το πολυσκεφθεί χωρίζει την γυναίκα του, και φεύγοντας παίρνει μαζί του όχι μόνο την Σαμπρίνα αλλά και όλη της την οικογένεια. Αργότερα ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει φράγκο αλλά είναι πολύ αργά για επιστροφή . Έτσι θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα σύρει όλη την οικογένεια στην Νότια Ιταλία. Όμως τα ψέματα δεν διαρκούν πολύ.

 

 

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.