Σαλάτα με φακές και φέτα- Η συνταγή του Καλοκαιριού

Σαλάτα με φακές και φέτα- Η γεύση του Καλοκαιριού

200 γρ. φακές
150 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
Φέτα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι μικρό
2 φύλλα δάφνης
Ελιές χωρίς τα κουκούτσια
2 κ. σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
2 κ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις φακές μαζί με τη δάφνη, το σκόρδο, και το κρεμμύδι. Όταν είναι έτοιμες τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ελιές, τα ντοματίνια και τη φέτα. Ανακατεύουμε και ολοκληρώνουμε προσθέτοντας το μαϊντανό και το δυόσμο.

Πηγή: jenny.gr

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.