Τίνα Καφατσάκη: “Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν – Συνεχίζουμε Μαζί”

Ανοιχτή επιστολή της Δημάρχου προς τις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες

Η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη, με ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στις Ζωγραφιώτισσες και τους Ζωγραφιώτες, τους ευχαριστεί θερμά για την πρωτιά που την έδωσαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και τους καλεί να την στηρίξουν και στην αναμέτρηση της Κυριακής, για να συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες της, το πλούσιο και σημαντικό έργο της διοίκησης της, για μια ακόμη θητεία.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο μήνυμα της η Τίνα Καφατσάκη: “Γυρνάμε την πλάτη στο παρελθόν – Συνεχίζουμε Μαζί”.

Ειδικότερα το κείμενο της επιστολής της Τίνας Καφατσάκη προς του Δημότες της πόλης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές Ζωγραφιώτισσες, Αγαπητοί Ζωγραφιώτες

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας.Η ανάδειξη του συνδυασμού μας σε πρώτη δύναμη, μας γεμίζει ευθύνη και αισιοδοξία για τη συνέχιση του έργου μας.

Πέντε χρόνια τώρα, ως Δήμαρχος της πόλης, εγώ και οι συνεργάτες μου, εργαστήκαμε σε δύσκολες συνθήκες – με έλλειψη οικονομικών πόρων και προσωπικού – με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα, για να λύσουμε τα προβλήματα της πόλης μας.

Αναμφίβολα υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνει ακόμα. Όμως ο Δήμος μας άλλαξε ρότα!

Υλοποιήσαμε πολλά και σημαντικά έργα υποδομής, ουσιαστικές παρεμβάσεις στην κοινωνική πολιτική, στην παιδεία, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Σήμερα, λοιπόν, ζητάμε και πάλι τη δική σας Εντολή, για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το κοινό μας όραμα. Που ξεκινήσαμε πριν πέντε χρόνια.

Γιατί το έργο μας αυτά τα χρόνια έχει θετική αντανάκλαση στον Δήμο, στην καθημερινότητας μας, στη ζωή της πόλης μας.

Γιατί διαθέτουμε συγκεκριμένο και κοστολογημένο σχέδιο, βάζοντας τις βάσεις για την αναβάθμιση της πόλη μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας της, με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση του.

Γιατί αποδείξαμε ότι κάνουμε τα λόγια μας έργα και η πόλη μας αναβαθμίζεται.

Ως Δήμαρχος, μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά την ανάπτυξη του Δήμου με εντιμότητα, διαφάνεια και συνεργασία με όλους τους πολίτες.

 

Η αγάπη για την πόλη μας είναι πάνω απ’ όλα και πρέπει να μας ενώνει όλους. Εδώ είναι οι μνήμες μας, εδώ είναι οι άνθρωποι μας. Εδώ ζούμε, εδώ μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Ο στόχος είναι κοινός. Χρειαζόμαστε μια ομορφότερη, πιο φιλόξενη και καλύτερη πόλη. Για αυτό την Κυριακή αποφασίζουμε αν αυτή η πορεία θα συνεχιστεί ή θα γυρίσουμε πίσω.

– Πίσω στα “πέτρινα χρόνια” της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας, στα χρόνια των συμφερόντων των “ημετέρων”, που οδήγησαν το Δήμο μας στη χρεοκοπία και την καθημερινή μας ζωή σε υποβάθμιση.

– Την Κυριακή αποφασίσουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

– Την Κυριακή, σας καλώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω και να ολοκληρώσω αυτό το έργο”.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.