Τίνα Καφατσάκη: “Όλοι Μαζί για τη μεγάλη Νίκη”

Θρίαμβος – Πρωτιά της Δημάρχου στις εκλογές της 26ης Μαΐου

Με ενθουσιασμό και βαθιά ικανοποίησε υποδέχθηκαν στο επιτελείο της Τίνας Καφατσάκη την μεγάλη νίκη του συνδυασμού της, “Μαζί για την Πόλη μας” που την έφερε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, με ποσοστό 25,42%.

Οι Ζωγραφιώτισσες και οι Ζωγραφιώτες ψήφισαν την Τίνα Καφατσάκη στην πρώτη θέση των εκλογών, δίνοντας της ισχυρή εντολή για μια νέα τετραετία στο Δήμο Ζωγράφου.

Στην κρίσιμη εκλογική μάχη η Τίνα Καφατσάκη θα αναμετρηθεί με τον Βασίλη Θώδα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της πόλης μας.

Πρώτη Δύναμη

Στο μήνυμα της για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής, η Τίνα Καφατσάκη ανέφερε τα εξής:

“Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με τη ψήφο σας και αναδείξατε Πρώτη Δύναμη την παράταξή μας, στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.

Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε την προσπάθεια και το έργο μας για την αναβάθμιση της πόλης μας.

Την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, σας καλούμε να μας δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο.

Σας καλούμε να μην επιτρέψετε στο «σύστημα Καζάκου», σε ανθρώπους και πολιτικές που προκάλεσαν ζημιά στο Δήμο και στην πόλη μας να επανέλθουν.

Καλούμε όλους εσάς, όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, την Κυριακή 2 Ιουνίου, να προχωρήσουμε μαζί

– Για έναν Δήμο δημοκρατικό, με διαφανή και αποτελεσματική διοίκηση
– Για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη, για εμάς και τα παιδιά μας.
Όλοι μαζί για τη Μεγάλη Νίκη, την Κυριακή 2 Ιουνίου”.

Εγρήγορση και συσπείρωση

Θα πρέπει να τονιστεί πως παρά το πανηγυρικό κλίμα και την απόλυτη αισιοδοξία για την τελική επικράτηση την προσεχή Κυριακή, τα στελέχη της παράταξης της Δημάρχου αντιμετώπισαν τη μεγάλη νίκη τους με σύνεση και νηφαλιότητα.

Όπως τονίζουν μένει ακόμη μία εβδομάδα μέχρι την οριστική νίκη και χρειάζεται ακόμη περισσότερη εγρήγορση και αγώνας για να μπορέσει η διοίκηση Καφατσάκη να ολοκληρώσει το έργο της, σε μια δεύτερη, συνεχόμενη θητεία.

Εξάλλου η νυν Δήμαρχος Ζωγράφου ήταν σαφής και στις προεκλογικές τοποθετήσεις της όπου έδινε το στίγμα τόσο του τρόπου που επέλεξε να διοικήσει το Δήμο, όσο και στο ύφος που επέλεξε να διεκδικήσει ξανά την ψήφο των δημοτών.

Η βασική της φιλοσοφία ήταν και παραμένει, “λίγα λόγια και πολλά έργα”. Με αυτό το μοτό μπήκε στις καρδιές των Ζωγραφιωτών και από ότι φαίνεται ακριβώς με αυτήν την πρόταση παραμένει σταθερά εκεί.

Η Τίνα Καφατσάκη προεκλογικά τόνιζε σε αυστηρό ύφος πως “εργαστήκαμε σκληρά παραμένοντας δεσμευμένοι στο κοινό μας συμβόλαιο το πρόγραμμα μας”.

Εξηγούσε δε πως η παράταξη της προχωρούσε πάντα με εντιμότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και διαφάνεια, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και διάθεση συνεργασίας.

“Έτσι συνεχίζουμε Μαζί¨” έλεγε η Δήμαρχος, “με τις ίδιες σταθερές αρχές και την ισχυρή εντολή των δημοτών”.

Η λαϊκή ετυμηγορία της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών φαίνεται πως δικαιώνει απόλυτα την τοποθέτηση της αυτή και τον τρόπο που επέλεξε να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών.

Με όπλο της παράταξης της, αυτή τη συνέπεια και την σοβαρότητα στην παραγωγή ουσιαστικού και χειροπιαστού έργου, δίχως τυμπανοκρουσίες, χρίζεται δικαίως ως φαβορί για μια ακόμη θητεία στο τιμόνι του Δήμου μας.

Η Τίνα Καφατσάκη καλεί ξανά τους δημότες της πόλης μας, με καθαρό βλέμμα να την ακολουθήσουν και να δώσουν για πολλοστή φορά ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνη, τους συνεργάτες και τους υποψηφίους της.

Banner Επαγγελματικός Κατάλογος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.